Maak gratis een profiel aan

Klantenservice - Gesprek vrijgeven

Inhoud

Nieuw bij Relatieplanet: gesprek vrijgeven

Nieuw jaar, nieuwe kansen op een leuke date! Wij helpen je graag hierbij. Als betalend lid van Relatieplanet kun je nu tijdelijk ook chatten met gratis leden door een gesprek vrij te geven!

Je kunt 2 gesprekken per dag vrijgeven en je hebt daarom elke dag een nieuwe kans om je liefde te vinden, ook al heeft diegene geen abonnement.

Deze functie is beschikbaar tot 15 januari 2019 dus begin vandaag nog met een leuk gesprek!
 

 Omhoog

Hoe werkt het?

Je kunt een gesprek vrijgeven door een gesprek met een gratis lid te starten. Leden met een gratis profiel kun je herkennen omdat ze geen kroontje (♛) naast hun naam hebben.

Let op: dit kan niet direct vanuit het profiel! Stuur eerst een bericht naar een gratis lid zodat er een gesprek ontstaat.

Onderaan het gesprek zie je, tot 15 januari, een groene knop met 'gesprek vrijgeven' staan. Klik op deze knop om onbeperkt te chatten.Veel chatplezier!
 

 Omhoog

Tips

- Deel nooit zomaar je e-mailadres of andere contactgegevens.
- Laat met een bericht weten dat het gratis lid nu onbeperkt met jou kan chatten.
- Lees onze datingtips.
- Kijk voordat je een gesprek vrijgeeft eerst of diegene onlangs online is geweest, dit zie je terug op hun profiel. Is diegene nu online, dan staat er een groen bolletje naast hun naam.

Voor betalende leden: voordat je een gesprek direct vrijgeeft, stuur een bericht en wacht op een smiley om te kijken of de interesse wederzijds is.
Voor gratis leden: wil je dat jouw gesprek vrijgegeven wordt, stuur een smiley en laat zien dat je interesse hebt.

Wil je direct onbeperkt chatten én zelf gesprekken vrijgeven? Neem dan nu een abonnement.
 

 Omhoog