Maak gratis een profiel aan

Profiel melden

Profiel melden

Onjuiste en nepprofielen
Relatieplanet heeft een handmatige profielcontrole waarmee we onjuiste en nepprofielen weren van de website. Helaas kan het voorkomen dat een onjuist profiel toch op de site terecht komt.

Mocht je denken dat je te maken hebt met een onjuist of nepprofiel dan kan je dit te allen tijde aan ons doorgeven door een bericht te sturen via het contactformulier of door onderin het profiel te klikken op 'Dit profiel is niet OK!'.

Ongepast gedrag
Een blokkade komt bij Relatieplanet niet zomaar tot stand. 
We stellen het daarom erg op prijs dat ongepast gedrag wordt gemeld. Je kunt dit te allen tijde aan ons doorgeven door een bericht te sturen via het contactformulier of door onderin het profiel te klikken op 'Dit profiel is niet OK!'.

Afhandeling meldingen
Alle meldingen komen direct bij ons binnen en worden binnen onze openingstijden van 09:00 tot 17:00 zo spoedig mogelijk door onze klantenservice in behandeling genomen.

Vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geven we geen verdere terugkoppeling op de melding. Mocht je alsnog vragen hebben over je melding dan kan je telefonisch contact met de klantenservice opnemen.

Vanuit Nederland van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op 088-5052505 en vanuit België op 033-037017 (lokaal tarief).