Maak gratis een profiel aan

Reactiemeter

Reactiemeter

Een blauwtje lopen is nooit leuk. Je stopt veel tijd en zorg in een bericht, dan wil je natuurlijk ook een reactie terug! Het is daarom handig om te weten hoe vaak jouw match reageert op zijn/haar binnenkomende berichten. Relatieplanet roept daarvoor de reactiemeter in het leven.

De reactiemeter wordt weergegeven aan de rechterkant op de profielpagina. Natuurlijk zie je de meter ook in je eigen profiel staan. De meter is opgedeeld in vier categorieën: soms, regelmatig, vaak, heel vaak.

Op basis van hoe vaak jij op binnenkomende berichten reageert, zal de meter verschuiven.

Bijvoorbeeld: je krijgt tien berichten binnen, maar schrijft maar aan twee personen een bericht terug. Je meter zal dan op ‘soms’ staan. Beantwoord je echter alle berichten, dan zal je meter ‘heel vaak’ aangeven. Zo kunnen andere leden zien hoeveel kans zij hebben dat jij op een bericht reageert - en andersom. Zorg er dus voor dat je al je berichten beantwoordt, zodat je meter zoveel mogelijk rechts blijft staan!

Let op: de meter wordt één keer per dag bijgewerkt. De huidige stand van je meter is berekend naar aanleiding van jouw reacties over de afgelopen drie maanden.