Maak gratis een profiel aan

Ik ben betaald lid en ik wil mijn profiel definitief verwijderen

Ik ben betaald lid en ik wil mijn profiel definitief verwijderen

Als je nog betaald lid bent en de automatische verlenging voor je abonnement hebt stopgezet dan is er vaak nog een resterende betaalde periode actief. Je kunt je profiel pas volledig verwijderen nadat deze periode is afgelopen. Tot wanneer je abonnement periode loopt kun je zien in 'Mijn inschrijving beheren', volg hiervoor de onderstaande stappen. 

Het kan natuurlijk zo zijn dat je wil dat jouw profiel per direct niet meer zichtbaar is voor andere leden. Je kunt dit instellen via de volgende stappen: 

1. Klik rechtsboven op je profielfoto.



2. Klik in het menu eronder op 'Mijn inschrijving beheren'.



3. Scroll naar beneden en klik naast het kopje Profielstatus op ‘Wijzig’.



4. Klik op de optie ‘Profiel niet zichtbaar voor andere leden’.




5. Klik op de knop ‘Opslaan’
6. Beantwoord de vraag: ‘Waarom wil je dat je profiel niet zichtbaar is voor andere leden?’
7. Klik op de knop ‘Ja, bevestigen’.




8. Bevestig door je wachtwoord in te typen en klik op 'Bevestigen'.




9. Je wordt na enkele seconden automatisch uitgelogd en je profiel is niet meer zichtbaar voor anderen. 

Let op: zodra je weer inlogt op jouw profiel ben je direct weer zichtbaar voor anderen.

Je kunt via 'Mijn inschrijving beheren' terugzien tot wanneer je abonnement nog loopt. Nadat je abonnement is afgelopen en je bent weer gratis lid, krijg je een extra optie om je profiel definitief te verwijderen