Maak gratis een profiel aan

Albertien en Jeroen

'Ongeveer drieënhalf jaar geleden heb ik me ingeschreven bij Relatieplanet. Een heel spannende stap! Zou er iemand voor mij tussen zitten?'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

15-8-2014 - Hallo redactie van Relatieplanet,

 

We willen anderen graag ons liefdesverhaal vertellen om te laten zien dat Relatieplanet werkt. Hierbij ons succesverhaal:

 

Ongeveer drieënhalf jaar geleden heb ik me ingeschreven bij Relatieplanet. Een hele spannende stap! Zou er iemand voor mij tussen zitten? Na een paar maanden kijken en chatten kwam ik het profiel van Jeroen tegen. Na een voorzichtig 'hartje' zijn we gaan mailen en hebben een eerste afspraakje gemaakt om iets te gaan drinken.

 

Al vanaf het eerste moment voelde ik me bij Jeroen op mijn gemak en voelden we allebei een 'klik'. Het voelde gewoon goed! Afspraakjes werden weekenden, samen koken en op vakantie. Heerlijk om je leven met iemand te kunnen delen. Samen eten, samen bankhangen en leuke dingen ondernemen.

 

Afgelopen juli ('14) zijn we getrouwd. Een prachtige dag om onze liefde voor elkaar met iedereen te kunnen delen. Ik kijk uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft! Ook al is de eerste stap op Relatieplanet spannend, ik heb geen moment spijt. En iemand moet die eerste stap zetten...

 

Albertien en Jeroen

 

Terug naar overzicht