Maak gratis een profiel aan

Alies en Harry

'Wat we het meest in elkaar waarderen is onze wederzijdse openheid, met name over ons verleden.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

12-02-2019 - Alies: “Ik had eigenlijk voor de grap een gratis profiel aangemaakt. Ik had nooit verwacht dat er zo snel iemand zou reageren, maar ik ben blij dat het gebeurd is!

 

Ik bekeek meerdere keren Harry’s profiel, waardoor ik zijn aandacht had getrokken. Ineens vond ik een smiley van hem in mijn inbox. Uiteraard stuurde ik er eentje terug. Er volgde een bericht van zijn kant, waardoor ik besloot me snel in te schrijven. Er volgden meer berichtjes en al snel stapten we over op appen. De gesprekken waren zo gezellig, dat we besloten elkaar in het echt te ontmoeten. Voor onze eerste date maakten we een romantische wandeling in het bos en gingen we uit eten: het bleek ontzettend goed te klikken.

 

Wat we het meest in elkaar waarderen is onze wederzijdse openheid, met name over ons verleden. We hebben veel gemeen en dat verbindt. We zijn inmiddels ieder weekend samen en denken er aan om wellicht volgend jaar samen te gaan wonen. Aan andere singles willen wij als tip meegeven: vul je profiel zo compleet mogelijk in. Gebruik hierbij duidelijke foto’s en het allerbelangrijkste is eerlijk zijn. Dat brengt je uiteindelijk het verst!”

Terug naar overzicht