Maak gratis een profiel aan

Ammy en Clemens

'Dertien jaar geleden zat ik in een heel diep dal. Geen mens wil mij, dacht ik. Ik was al mijn hele leven alleen en had het gevoel dat ik nooit meer iemand zou tegenkomen.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Ammy (58): 'We gaven de liefde een kans'


"Dertien jaar geleden zat ik in een heel diep dal. Geen mens wil mij, dacht ik. Ik was al mijn hele leven alleen en had het gevoel dat ik nooit meer iemand zou tegenkomen. Een vriendin stelde voor dat ik mij zou inschrijven bij Relatieplanet. Ik vond het doodeng, maar ik deed het toch. Ik kreeg meteen een berichtje, verbazingwekkend vond ik dat, we chatten wat en spraken af, maar het liep op niks uit. Na een half jaar wilde ik mijn account opheffen, de laatste avond als betalend abonnee keek ik nog een keertje naar mijn berichten en daar was Clemens opeens. Ik besloot om nog even te blijven en met hem te gaan chatten.

Na drie maanden spraken we af. Ik woonde in het oosten, hij in het noorden van het land, we spraken ergens halverwege af. Liefde op het eerste gezicht was het niet, maar we gaven de liefde een kans. Clemens woonde nog bij zijn moeder, ik had, tot hun overlijden, ook altijd bij mijn ouders ingewoond. We hielden allebei van Abba en Simon&Garfunkel en van fietsen. We spraken nog een paar keer af en kregen een relatie.  Het leuke aan Clemens vind ik dat hij heel zorgzaam is, hij is mijn schouder en mijn luisterend oor. Binnenkort gaan we weer samen naar Australië, het land waar ik geboren ben. Dankzij Relatieplanet heeft mijn leven weer invulling gekregen. Als ik Clemens niet had ontmoet was ik er misschien wel niet meer geweest, terwijl ik er nu van droom om samen oud te worden."
 

Clemens (58): 'Ik ben nu veel gelukkiger'
 

"Ik woonde nog thuis, daar had niet iedere vrouw begrip voor. De  ontmoeting met Ammy veranderde mijn leven. Voor haar had ik wel wat dates en ook een relatie gehad, maar dat was het allemaal niet. Ammy en ik begrepen elkaar wél, zij had ook altijd thuis gewoond. En er waren meer overeenkomsten, onze muzieksmaak en gevoel voor humor. Verschillen waren er ook, zo was ik nog nooit op vakantie geweest voor ik Ammy leerde kennen, maar zij reisde graag. Een vliegtuig kreeg je mij niet in, maar ze nam me mee naar Australië. Het was mijn eerste vlucht ooit en ik vond het echt gaaf!
 

Ik ben socialer geworden sinds wij samen zijn, Ammy heeft me geleerd wat uitgaan is, naar het theater gaan, etentjes met vrienden en familie. Als we elkaar niet hadden leren kennen was ik denk ik geëindigd als een oud mannetje met een potje bier in een bruine kroeg. Ik ben nu veel gelukkiger dan vroeger, we hebben het mooi samen. We zijn heel ondernemend met zijn tweetjes, naar het theater, fietsen. En we hebben een chalet op een camping waar we graag zijn. Ammy dacht dat ze voor altijd alleen zou blijven, ze vond zichzelf te dik, maar ik keek daar doorheen. Ik zie een heel erg lieve, leuke en verzorgende vrouw. Het leven duurt maar even, we willen we er zoveel mogelijk samen van genieten."
 

Terug naar overzicht