Maak gratis een profiel aan

Andria en Jan

'Wat een leuke vent, was mijn eerste gedachte toen ik Jan op Relatieplanet zag. Al vanaf de eerste keer dat ik zijn foto zag, was ik verkocht.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

13-6-2017 - Wat een leuke vent, was mijn eerste gedachte toen ik Jan op Relatieplanet zag. Al vanaf de eerste keer dat ik zijn foto zag, was ik verkocht. Zijn profielschets sprak mij ook erg aan. Ik zag alleen wel tegen de afstand tussen ons op. Ik woon in Amsterdam, Jan in Friesland en in de winter in Spanje.

 

Ik heb nog even afgewacht en een andere date gehad, maar kwam toch steeds weer terug bij Jan. Ik had weer contact gezocht en gelukkig zag hij mij ook wel zitten. De chats waren erg leuk. Toen volgde er telefoonverkeer en werd het steeds leuker, maar hij zat nog steeds in Spanje en zou pas eind april terugkomen in Nederland.

 

Ik dacht: ik heb geen zin om zo lang te wachten en wilde weten of mijn gevoel goed was. Ik wilde hem zien! Dus ik boekte een vliegticket en een hotel in de buurt van zijn camping en schreef dat ik naar Spanje zou komen.

 

Jan reageerde verrast maar erg positief. Onze eerste date was op het vliegveld in Alicante. We hebben een fantastische week gehad, alles klopte tussen ons. Later in april ben ik nog een keer naar Spanje gegaan en daarna zijn we samen met de auto teruggereisd, een nieuwe toekomst tegemoet.

Andria

 

Terug naar overzicht