Maak gratis een profiel aan

Angelique en Vincent

'Ik ben in 2015 gescheiden na een huwelijk van 6 jaar. Na een rustpauze van ongeveer een jaar begon het toch te kriebelen en groeide bij mij het verlangen naar een leuke en liefdevolle relatie.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

16-10-2016 - Beste redactie van Relatieplanet,

Ik ben in 2015 gescheiden na een huwelijk van 6 jaar. Na een rustpauze van ongeveer een jaar begon het toch te kriebelen en groeide bij mij het verlangen naar een leuke en liefdevolle relatie. Ik heb het syndroom van Asperger, wat een vorm van autisme hoog niveau is. Het is voor mij niet vanzelfsprekend om zomaar iemand in een bar of in de supermarkt te ontmoeten. Daarom leek het mij een goed idee om een datingsite te proberen.

Ik had niet direct de hoop om iemand te vinden maar ik dacht ach je weet maar nooit. Ik was eerst lid van een andere datingsite maar die beviel niet. Toen kwam ik uit bij Relatieplanet en dat beviel gelijk veel beter. Ik werd betalend lid voor een jaar in de hoop binnen een jaar een lieve vriendin te vinden. De eerste vrouw waar mijn oog op viel en wiens profiel me aansprak was die van Angélique.

Ik stuurde haar een bericht waarin ik vertelde wat me aansprak aan haar profiel. Aangezien ze geen betaald lid was kon ze me niet direct antwoorden maar ze kon wel een automatisch bericht sturen dat ze mijn profiel interessant vond en graag meer wilde weten, hetgeen tot mijn positieve verbazing gebeurde. Ik heb haar toen mijn telefoonnummer gestuurd met de vraag of ze wilde praten op WhatsApp. Ik wachtte een week tevergeefs en was best teleurgesteld dat ze niet reageerde. Ik had wel contact even met een andere vrouw op Relatieplanet  maar dat liep op niks uit.

Na een week kreeg ik ineens een whatsapp bericht "hallo ik ben Angélique". Ik kon mijn geluk niet op en begon gelijk met haar te schrijven. Door omstandigheden had ze een week niet op haar profiel gekeken en had dus mijn bericht met telefoonnummer niet gezien ! Maar die avond wel en toen besloot ze ook te schrijven omdat mijn profiel haar ook aansprak en ze zei dat ik een betrouwbare indruk maakte. Zo begon ons contact.

Ze vertelde tijdens ons eerste echte gesprek direct dat ze in 2015 een herseninfarct had gehad en herstellende was. Dat schrok mij niet af en we raakten daarover verder in gesprek. Ik vertelde over mijn autisme en dat schrok haar niet af. Het klikte. De gesprekken werden steeds leuker en persoonlijker. Na twee weken gingen we bellen en ook die gesprekken waren erg prettig. Na een week of drie besloten we begin augustus in mijn woonplaats Rotterdam af te spreken. Zij komt uit Leidschendam wat niet zo ver hier vandaan is.

We spraken af bij centraal station Rotterdam. Bij de oude haven gingen we een terrasje pakken en dat was gelijk super gezellig. De klik was ook daar toen we elkaar dus zagen. Daar waren we beiden zenuwachtig voor. Stel je voor dat je elkaar ziet in het echt en dat het tegenvalt....maar nee hoor. Sindsdien zijn we nu twee maanden verder en hebben we officieel een LAT relatie. Precies wat we beiden wilden. We zien elkaar elk weekend en ook vaak doordeweeks wanneer we tijd hebben. De liefde is echt opgebloeid en we hebben het gevoel elkaar al heel lang te kennen.

We hebben beiden veel meegemaakt en voelen elkaar heel goed aan  en begrijpen elkaar gewoon heel goed. We genieten weer van het leven en hebben allerlei plannen voor vakanties en andere leuke dingen om samen te ondernemen. We kunnen samen lachen en samen huilen. Steunen elkaar. Ze heeft dit weekend mijn ouders ontmoet wat heel goed ging. Ik ontmoet deze week haar ouders. Woensdag is ze jarig en gaan we naar de Efteling samen. Ze wordt 42 en ik word 12 december ook 42 jaar.

We gaan graag uit eten, we gaan naar de bioscoop en drinken graag cocktails samen in Den Haag. We laten iedereen weten hoeveel we van elkaar houden. Allemaal dankzij jullie datingsite Relatieplanet! Ik zou het een ieder die een serieuze en fijne relatie zoekt aanraden. En dus ook als je zelf een beperking hebt zoals wij. Wij zijn het bewijs dat liefde vinden op Relatieplanet mogelijk is!

Groetjes, 

Vincent en Angelique

 

Terug naar overzicht