Maak gratis een profiel aan

Ann en Wouter

'Zij was op zoek naar vriendschap en wees mij in eerste instantie af voor een relatie.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

31-10-2017 - Wouter (56): "Ik ontmoette Ann (66) ongeveer twee maanden geleden op Relatieplanet. In eerste instantie wees Ann mij af, omdat ze mij te jong vond én wij te ver bij elkaar vandaan woonden. Normaliter zou ik dan geen moeite meer doen, maar bij Ann dacht ik: de aanhouder wint. Ik begon met het versturen van mooie mails en dan maar hopen op meer. Inmiddels liep mijn betaalde abonnement af en heb ik Ann gedag gezegd in een afscheidsmail. Onverwachts kreeg ik antwoord. Na een week wisselden we onze telefoonnummers uit.

 

Ik werd steeds nieuwsgieriger naar haar stem. Op een ochtend heb ik alle moed verzameld en heb ik haar gewoon gebeld. De gesprekken werden steeds intenser. We praatten op een gegeven moment meer dan drie uur per avond en dat doen we nog steeds.

 

Een aantal weken geleden hebben we elkaar in het echt ontmoet. Het was een ware happening. Ik overnachtte elders in de buurt, zodat we de volgende dag elkaar weer konden ontmoeten. Het was een kennismaking van twee dagen dus. Die avond kwam ik thuis en begonnen we gelijk weer verder te bellen. Inmiddels zijn we al enkele weken samen en hebben we plannen om een maand te gaan overwinteren in Benidorm. De liefde en ons zielsverwantschap is een puur en levensecht gevoel."

 

Terug naar overzicht