Maak gratis een profiel aan

Anna en Martijn

'Tot mijn blijdschap heb ik die 3 maanden niet eens nodig gehad. Want al snel kreeg ik een ontzettend lief berichtje van de leukste man op aarde.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

24-4-2016 - Na een moeizame relatie van 3 jaar beëindigd te hebben trok ik de stoute hakken aan en schreef mezelf bij datingsite Relatieplanet in en deed mezelf een abonnement van 3 maanden cadeau. Tot mijn blijdschap heb ik die 3 maanden niet eens nodig gehad. Want al snel kreeg ik een ontzettend lief berichtje van de leukste man op aarde.

We wisselden al snel onze telefoonnummers uit en na een week besloten we om elkaar te onmoeten voor een eerste date met mijn zoontje van 3 erbij op valentijnsdag. De nieuwsgierigheid werd ons echter teveel en deze ontzettend mooie en lieve man stond dan ook niet op 14 februari om 9.30 op mijn stoep maar op 13 februari klokslag middernacht. Daar stond hij dan in al zijn verlegen glorie maar lachend van oor tot oor. Ik was bloednerveus maar toen ik dat verlegen maar lachende gezicht zag wist ik het zeker. Met deze man wil ik oud worden.

Inmiddels 2 weken verder hebben onze kinderen elkaar ontmoet en zijn wij hard op weg om een heerlijk samengesteld gezin te worden met 6 kinderen en 2 dolgelukkige ouders die eindelijk liefde en rust in elkaar hebben gevonden. Wij gaan samen oud worden.

Met Gelukkige en vriendelijke groet,

Martijn en Anna

 

Terug naar overzicht