Maak gratis een profiel aan

Astrid en Barry

'We belden elkaar zo vaak dat ik er zelfs een tweede telefoon met extra belminuten voor heb aangeschaft.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Barry (35): 'Ik was toe aan een relatie en had een kinderwens'

 

"Ik was toe aan een relatie en had een kinderwens, daarom stond ik al een paar jaar ingeschreven bij Relatieplanet. Af en toe had ik een date, de laatste paar keer wat minder succesvol dus ik dacht: 'ik zie wel'. Toen ik een berichtje van Astrid kreeg wist ik meteen dat ik haar beter wilde leren kennen. We belden elkaar zo vaak dat ik er zelfs een tweede telefoon met extra belminuten voor heb aangeschaft.
 

Voor onze eerste date haalde ik rozen bij de allerbeste rozenkwekerij in de buurt. Ik deed er vier uur over om met de trein naar Tilburg te komen. Toen ik haar zag zitten voelde ik meteen een klik. Ik ben gevallen op haar leuke lach, haar spontane en sociale karakter. Ik zei mijn oude leven vaarwel om bij Astrid te kunnen zijn: Ik verkocht mijn huis, zegde mijn baan op en nam afscheid van mijn grootouders, met wie ik wekelijks kaartte. Tussen Astrid en mij klopt het, we begrijpen elkaar. We dragen allebei een rugzak uit het verleden met ons mee, maar zijn gedreven om daar samen sterker uit te komen.
 

We wilden allebei graag kinderen, maar Astrid kon niet makkelijk zwanger worden. Toen het na een fertiliteitsbehandeling toch lukte en ze in verwachting was van Guus waren we heel gelukkig. Geheel ongepland, maar zeker gewenst, werd ze daarna heel snel nog een keer zwanger van Veerle. De begintijd was zwaar, Guus en Veerle waren allebei huilbaby's, maar het gaat steeds beter. We genieten van de kleine dingen en van ons gezinsleven. Astrid en ik halen het goede bij elkaar naar boven, samen groeien we. We verplaatsen ons altijd in de ander en kunnen echt alles tegen elkaar zeggen, dat is echt onmisbaar in een goede relatie."
 

Astrid (28): 'Ik was wat onzeker maar ik trok de stoute schoenen aan en stuurde hem een kort berichtje'

 

"Relatieplanet? Niks voor mij, dacht ik, maar ik was wel klaar met scharrelen en wilde graag een serieuze relatie. Dus ik gaf het een kans.
 

Na een maand zag ik Barry, hij leek me meteen heel leuk. Ik was wat onzeker maar ik trok de stoute schoenen aan en stuurde hem een kort berichtje. Hij mailde mij anderhalve pagina terug! De dag erna wisselden we telefoonnummers uit en nog dat weekend spraken we af. Barry kwam helemaal uit Noord-Holland met de trein naar Tilburg. Na de eerste date spraken we elkaar dagelijks. Binnen een jaar woonden we samen en tweeënhalf jaar later zijn we getrouwd. Inmiddels hebben we twee kleintjes, Guus van 2 en Veerle van 1,5, waar we intens gelukkig mee zijn.
 

De basis van onze liefde is heel sterk. We vangen elkaar op als we het even moeilijk hebben en werken hard aan onszelf. Samen volgen we relatietherapie om elkaar nog beter te leren begrijpen en te groeien, in onze relatie en als gezin. Een fijne familie en een veilig thuis is iets wat wij allebei hebben moeten missen en wat wij onze kinderen nu wel willen bieden."
 

Terug naar overzicht