Maak gratis een profiel aan

Astrid en Sander

'Ik hoop niet dat je me opdringerig vindt', schreef Sander in zijn tweede berichtje, 'maar ik hoop nog op een reactie van jou.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Astrid (41): 'Ware liefde? Het bestaat echt!'

 

"Sander schreef in zijn tweede berichtje: 'Ik hoop niet dat je me opdringerig vindt, maar ik hoop nog op een reactie van jou.' Ik bekeek zijn profiel en vond hem direct leuk. Hij stuurde mij zijn mailadres een aantal hele leuke berichten over en weer spraken we af bij mij thuis. Dat was voor anderen misschien wat gek, maar ik ging af op mijn intuïtie. En mijn gevoel klopte, we hadden het zo leuk en fijn samen dat hij meteen drie dagen bij me is gebleven!
 

Ik had de moed al een beetje opgegeven dat ik nog een leuke man zou vinden, dates liepen vaak op niks uit en opeens was daar Sander. Binnen een jaar verhuisde ik van Nijmegen naar Alphen aan de Rijn en trok ik bij hem in. Ik wilde nooit trouwen, dat paste niet bij mij, maar toen Sander mij ten huwelijk vroeg aarzelde ik geen seconde. In Sander heb ik mijn vriend, partner én grote liefde gevonden. Ware liefde? Het bestaat écht, met dank aan Relatieplanet!"
 

Sander (41): 'In de kroeg had ik haar nooit aan durven spreken'

 

"Na zeventien jaar was mijn relatie op een heel vervelende manier uitgegaan, mijn vriendin had mij bedonderd. Ik wilde mijn eerste stappen in het daten gaan zetten en had mij net ingeschreven bij Relatieplanet, toen ik het profiel van Astrid zag. We raakten in contact en na een week schreef ik mij alweer uit: in Astrid had ik mijn droomvrouw gevonden. We houden allebei veel van dieren, delen hetzelfde gevoel voor scherpe humor en we kunnen urenlang praten, maar net zo makkelijk uren zwijgen, zonder dat het ongemakkelijk wordt. Ik draai als dj op housefeesten, Astrid was nog nooit naar zo'n feest geweest, maar nu gaan we regelmatig een hele nacht samen los op de dansvloer.
 

Als ik Astrid  in de kroeg had zien staan, had ik haar waarschijnlijk nooit durven aanspreken, maar haar via een online datingsite een berichtje sturen, dat durfde ik wél. Na de eerste drie dagen samen wist ik al dat ik haar ooit ten huwelijk zou vragen. Een jaar na onze ontmoeting zijn we getrouwd. Het voelt alsof we elkaar al heel lang kennen en willen niets liever dan samen oud worden."
 

Terug naar overzicht