Maak gratis een profiel aan

Betsy en Ignacio

'Regelmatig vroegen mensen mij waarom ik (nog) vrijgezel was. "Zo'n leuke meid als jij!" Maar ik was er aan gewend en had mijn zaakjes op orde. Toch miste er iets en voelde ik me weleens eenzaam als ik alleen op de bank zat met een kop thee en een reep chocolade.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

9-12-2015 - Beste redactie,

Graag deel ik ons succesverhaal met jullie. Ik had niet meer gedacht ooit nog de liefde te vinden. Ik ben inmiddels ruim 6 jaar vrijgezel en had het eigenlijk prima naar m'n zin. Een leuke baan, mooi huis en salsadansen als hobby. Regelmatig vroegen mensen mij waarom ik (nog) vrijgezel was: "zo'n leuke meid als jij!" Maar ik was er aan gewend en had mijn zaakjes op orde. Toch miste er iets en voelde ik me weleens eenzaam als ik alleen op de bank zat met een kop thee en een reep chocolade.

Het was in zo'n druilerige weekend, geen salsafeesten op het programma en vriendinnen die allemaal al wat te doen hadden, dat ik besloot eens rond te gaan neuzen op dating sites. Ik kwam al vrij snel bij datingsite Relatieplanet terecht en besloot een proefabonnement te nemen.

Toeval bestaat niet zegt men weleens, want blijkbaar had mijn vriendje (die toen nog niet van mijn bestaan af wist natuurlijk) ongeveer hetzelfde idee. Hij was ingegaan op een andere aanbieding voor een abonnement met korting. Ik geloof dat ik eerst contact met hem zocht, ik weet het niet meer zeker, maar al gauw waren we heen en weer aan het mailen.

We hebben vrij snel de eerste date gepland, het was nazomer en dus nog lekker weer. We spraken af om een terrasje te pakken. Het klikte zo leuk dat we daarna uit eten zijn gegaan samen en de volgende dag elkaar meteen geappt voor een tweede date! Inmiddels zijn we nu een maand of 2 officieel "vriendje en vriendinnetje" en gaan we de feestdagen samen doorbrengen.

Iemand in real live tegenkomen gaat niet meer zo makkelijk tegenwoordig, maar RP werkt echt! Ik gun iedereen zo'n fijne ervaring en geluk in de liefde, samen is het toch veel beter.

Groetjes,

Betsy

 

Terug naar overzicht