Maak gratis een profiel aan

Carla en Jan

'We hebben ons bij datingsite Relatieplanet ingeschreven omdat we toch wel een warme arm om ons heen misten en samen leuke dingen wilden doen zoals gezellig op een terrasje zitten, samen eten, een paar dagen weg of met vakantie gaan.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

17-7-2016 - "Waarom ga je niet daten?", werd ons regelmatig gevraagd. Allebei zaten we in ongeveer dezelfde situatie. Hij was zijn vrouw en ik mijn partner verloren door kanker en zijn nu twee tot drie jaar alleen. We hebben ons bij datingsite Relatieplanet ingeschreven omdat we toch wel een warme arm om ons heen misten en samen leuke dingen wilden doen zoals gezellig op een terrasje zitten, samen eten, een paar dagen weg of met vakantie gaan.

 

Na verschillende profielen bekeken te hebben die een beetje in ons straatje pasten  kwamen we tot ontdekking dat we erg veel gemeen hebben zoals humor, gezelligheid en dingen met elkaar delen. We kregen contact via de mail maar hij was niet handig met de computer. Hij kreeg daar bloed zweet en hoofdpijn van en dus hebben we telefoonnummers uitgewisseld en meteen een afspraakje gemaakt.

Onder het genot van een paar koppen koffie hebben we 3 uur lang met elkaar gepraat, het was voor ons allebei voor herhaling vatbaar en gingen met een goed gevoel weer naar huis.

 

De volgende afspraken kwamen en er is echt een klik. We vinden elkaar hartstikke leuk en proberen nog wat van ons leven te maken. Hij voelt zich minder eenzaam en ik hoef ook niet meer alles alleen te doen.

 

We hebben dit toch via Relatieplanet voor elkaar gekregen en zijn daar allebei blij mee!!!

Groetjes van Carla en Jan

 

Terug naar overzicht