Maak gratis een profiel aan

Cindy en Marco

'Ik was altijd heel erg terughoudend als het ging om een datingsite. Heb ook altijd gezegd: "Een datingsite? Nooit." Je bent echter wat ouder en laten we eerlijk zijn, het leven is dan toch anders dan toen je een jaar of 20 was en je wekelijks in de stad te vinden was.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

15-1-2016 - Vanuit mijn vriendenkring gingen er ook steeds meer mensen zeggen, waarom probeer je het niet gewoon.. wat heb je te verliezen?

Uiteindelijk heb ik de stap genomen en heb ik toch maar een profiel aangemaakt. In het begin nog niet echt serieus, eigenlijk meer een beetje nieuwsgierigen, maar uiteindelijk ging ik er toch maar eens serieus werk van maken. Zo heb ik ook een aantal date's gehad. Dit was helaas niet altijd een succes, maar ik heb er ook gewoon leuke contacten aan over gehouden.

Dit is natuurlijk niet helemaal waar je voor gaat op een datingsite Relatieplanet, maar het gevoel moet wel goed zitten! Ik ben namelijk niet iemand die zomaar een stap gaat zetten om het zo maar te zeggen. Een 3-tal weken geleden leerde ik opnieuw een vrouw kennen via de site en wat bleek, ze woonde zelfs maar een paar straten bij mij vandaan. Onze eerste date was een drankje op het terras. Als je elkaar zo eigenlijk eerst voor het "echt" ziet, is dat uiteraard best wel spannend en een beetje onwennig. Je merkt echter al snel of het goed zit of niet. Als het goed zit, loopt alles wel vanzelf. Dat was bij ons ook het geval. Al snel waren we de tijd vergeten en zaten we gezellig met elkaar te kletsen. Het beviel zo goed, dat er al snel een 2de date kwam waarin we een hapje gingen eten en een filmpje pakte in de bioscoop. Ook dit beviel uitermate goed en er ging geen dag voorbij dat er geen contact was met elkaar.

We zijn nu pas 3 weken verder na onze eerste date, maar het verliefde gevoel is er van beidde kanten zo aanwezig en het voelt al heel snel zo goed/vertrouwd, dat we hebben besloten om er samen voor te gaan.

Zo zie je maar hoe gek het kan lopen. Een datingsite en dan toch een vrouw vinden die een paar straten bij je om de hoek woont. Als ik deze stap echter niet had genomen, had ik deze leuke meid waarschijnlijk nooit in het echt ontmoet. Ik ben dan ook blij dat ik uiteindelijk wel deze stap heb genomen en zou andere ook adviseren om dit zeker te doen.

Marco (en Cindy)
 

Terug naar overzicht