Maak gratis een profiel aan

Cindy en Wouter

'Daar, tussen de parkieten en de tropische vissen, sprong de vonk over.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Cindy (26): 'Daar, tussen de parkieten en de tropische vissen, sprong de vonk over'

 

"Mijn moeder had de ziekte van Parkinson en was ernstig ziek, thuis was het niet altijd even fijn. Toen mijn moeder afgelopen zomer besloot om euthanasie te plegen, had ik heel veel steun aan Wouter. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik na haar overlijden niet in een depressie ben beland. Wouter nam me mee naar buiten, maakte het gezellig thuis en daar ben ik hem heel dankbaar voor.
 

We hebben veel overeenkomsten, we zijn allebei gek van dieren, ik werk in een dierenwinkel, Wouter in een papegaaienkwekerij. Tijdens onze eerste date gingen we naar de grootste dierenwinkel van Nederland. Drie uur lang spraken we onafgebroken over van alles. Daar, tussen de parkieten en de tropische vissen, sprong de vonk over. Inmiddels wonen we samen met ons hondje, kat, luipaard gekko's, konijnen, vogels en een bejaarde fret. We zijn heel gelukkig met onze liefde, voor elkaar en voor onze dieren."
 

Wouter (35): 'We zijn allebei best onhandig, maar kunnen er hard om lachen'

 

"Ik had al een aantal dates gehad, maar met Cindy was het meteen heel anders, serieuzer. Na onze eerste date whatsappten we elkaar iedere dag, al vrij snel wist ik dat ik Cindy als mijn vriendin wilde. Het voelde gelijk zo vertrouwd tussen ons. Een maand na onze eerste ontmoeting lieten we Relatieplanet weten dat we de ware hadden gevonden.
 

Bij Cindy kan ik helemaal mijzelf zijn, tussen ons is niets te gek. We zijn allebei best onhandig, maar kunnen er hard om lachen als er weer een bord sneuvelt of een glas omgaat. We weten wat we elkaar aan hebben. Het overlijden van Cindy's moeder heb ik van dichtbij meegemaakt. Het was een heel heftige en verdrietige periode, waar we samen sterker uit zijn gekomen. Cindy is het ontbrekende puzzelstukje in mijn leven. Met haar is mijn leven compleet."
 

Terug naar overzicht