Maak gratis een profiel aan

Connie en Cees

'Na onze date kusten we elkaar heel onhandig voor de deur van mijn huis. Ik had mijn afspraakje met Cees al drie keer afgezegd, maar hij bleef aanhouden.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Connie (55): 'Het was liefde op het eerste gezicht'

 

"Na onze date kusten we elkaar heel onhandig voor de deur van mijn huis. Ik had mijn afspraakje met Cees al drie keer afgezegd, maar hij bleef aanhouden. Het was liefde op het eerste gezicht. We spraken snel weer af en vanaf dat moment waren we onafscheidelijk. We gaan zelfs nog hand in hand naar de supermarkt.

 

Anderhalf jaar geleden hebben we we een stacaravan gekocht in Oostenrijk. We waren er op zoek naar keien uit de rivier om ons pad naar de caravan mee te verfraaien en Cees haalde een joekel van een kei uit de rivier, omdat ik had gezegd dat ik die zo mooi vond. Hij kwam aangesjouwd met die kei, wierp 'm in de achterbak en ging toen op zijn knieën om mij ten huwelijk te vragen. Ik was totaal overrompeld en zei met tranen in mijn ogen 'Ja, ik wil'. Ik was al gelukkig, maar toen was ik helemaal in de wolken. We hebben het nog vaak over hoe we elkaar hebben ontmoet en als ik mensen tegenkom die zijn gescheiden en niet meer geloven in de liefde vertel ik ze ons verhaal. Online ware liefde vinden, het bestaat echt."

 

Cees (48): 'We hebben elkaar in alles gevonden'

 

"Toen Connie onze date voor de derde keer afzegde, vonden mijn vrienden dat ik haar moest laten zitten, maar ik bleef nieuwsgierig. Ik zag haar en ik wist meteen dat ik deze vrouw weer wilde ontmoeten. Na een relatie van dertien jaar genoot ik even volop van mijn vrijgezellen leventje maar na een tijdje begon het toch weer te kriebelen. Ik wilde weer een relatie, iemand om bij thuis te komen en leuke dingen mee te doen. Dat heb ik gevonden bij Connie, ze is lief en zorgzaam en we hebben het altijd fijn samen. Al na een paar maanden trok ik bij haar in, sindsdien doen we het liefste alles met zijn tweeën. Als ik voor mijn offshore werk  een periode op zee ben bellen en appen we elkaar iedere dag, we hebben altijd wat te bespreken. Ik zou haar niet langer dan twee weken achter elkaar kunnen missen. We delen veel interesses, zoals reizen, en we rijden gerust tweeduizend kilometer om een weekendje in onze caravan in Oostenrijk door te kunnen brengen. Tussen Connie en mij gaat het allemaal vanzelf, we hebben elkaar in alles gevonden."

 

Terug naar overzicht