Maak gratis een profiel aan

Corrie en Jan

'Jan liet vanuit Spanje een enorm boeket rode rozen bij me bezorgen.'

Start je eigen liefdesverhaal!

Corrie (67): “Ik zat pas een paar weken op Relatieplanet toen ik een berichtje van Jan in mijn inbox had. Hij zag er leuk uit, maar hij vertelde me dat hij in Spanje woonde. Dit was voor mij echter geen enkel bezwaar, dus we begonnen over en weer te chatten. We kwamen er al snel achter dat we over veel dingen hetzelfde dachten en hadden leuke gesprekken met elkaar. Telefoonnummers werden uitgewisseld, waarna er druk geappt en gebeld werd.

 

Jan liet mij al snel weten dat hij stapelverliefd op me was, en hoe: zo stuurde hij me iedere avond een gedicht en liet hij een enorm boeket rode roze bij me bezorgen. Ook ik begon nu vlinders in mijn buik te krijgen en we besloten af te spreken. We ontmoetten elkaar op het station in Assen, waar ik hem direct herkende: hij zag er precies zo uit als op de foto. Hij is een paar dagen gebleven en we hebben het heerlijk gehad samen.

 

Inmiddels kennen we elkaar drie maanden en ik durf nu toch wel te zeggen dat het echt ‘aan’ is tussen ons. Binnenkort vertrek ik voor een paar weken naar Spanje om te kijken hoe het daar bevalt, want het liefst willen we daar uiteindelijk samen gaan wonen.

 

Mijn grootste tip voor de singles op Relatieplanet is: blijf vooral jezelf. Wees niet bang om ook je mindere kanten te laten zien en schep niet teveel op. Zo kom je er tenminste achter of je écht een klik hebt met iemand!”
 

Terug naar overzicht