Maak gratis een profiel aan

Diana en Claude

'Nadat ik ongeveer 8 maanden single was, besloot ik me in te schrijven op datingsite Relatieplanet. Niet meteen om een nieuwe relatie te zoeken, maar wel om nieuwe mensen te leren kennen en zo mooie vriendschappen te sluiten.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

25-10-2015 - Beste singles en Relatieplanet,

 

Graag willen wij ons succesverhaal met jullie delen. Nadat ik ongeveer 8 maanden single was besloot ik me in te schrijven op datingsite Relatieplanet. Niet meteen om een nieuwe relatie te zoeken maar wel om nieuwe mensen te leren kennen en zo mooie vriendschappen te sluiten. 

Ongeveer een maand geleden kreeg ik melding van een nieuwe match. Het betrof een dame uit het Antwerpse wat voor mij niet meteen bij de deur was. Er was geen foto bij geplaatst maar haar interesses lagen bijzonder dicht bij die van mij dus besloot ik om maar een berichtje te sturen.

 

De dag erop kreeg ik antwoord dat ze ook wel interesse in mij had. Zo zijn we beginnen chatten en al gauw bleek dat we op dezelfde golflengte zaten. Na en tweetal weken wou Diana mij ontmoeten en daar was ik direct voor te vinden! We spraken af in Sint Niklaas op de grote markt, dat was zowat centraal gelegen.

 

Meteen was er een klik bij de ontmoeting en hebben we zonder stiltes van 14u tot 23u gepraat over van alles en nog wat! Onze hobby’s, ons verleden, haar dochtertje. Al gauw was duidelijk dat er meer mogelijk was maar mijn eerste poging om Diana te kussen was iets te vroeg. Maar op het einde van de avond gebeurde het toch.

 

De dag erop ontmoette ik haar dochtertje en daar was ook direct een goed gevoel tussen ons! Na het eerste weekend misten we elkaar al enorm tijdens de week want door de relatief grote afstand konden we elkaar niet zomaar opzoeken. Nu hebben we het tweede weekend achter de rug met ons drietjes en is de liefde zo mogelijk nog groter geworden!

 

We kunnen niet zonder elkaar en zijn verliefd als een stel pubers ( en dat voor 40 plussers). We weten beiden dat het nog zeer pril is maar we geloven erin!!! Zonder Relatieplanet hadden we elkaar nooit gevonden dus van harte bedankt aan Relatieplanet!

Wij hadden het beiden nooit gedacht maar blijkbaar kan je toch de ware vinden via een datingsite!

 

Groetjes Diana en Claude

 

Terug naar overzicht