Maak gratis een profiel aan

Ellen-Rose en Jeroen

'Was ik haar maar eerder tegen gekomen, denk ik wel eens. Dan hadden we nog meer tijd samen gehad.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Jeroen (49): 'Het doet zeer dat we niet geaccepteerd worden, maar toch willen we samen verder'

 

"Was ik haar maar eerder tegen gekomen, denk ik wel eens. Dan hadden we nog meer tijd samen gehad. Daarom zijn we snel gaan samenwonen. We willen zoveel mogelijk bij elkaar zijn. Ik had drie keer een afspraakje gehad via Relatieplanet en wilde het bijna opzeggen, tot ik Ellen-Rose tegenkwam. Eerst verzon ze allerlei smoesjes om maar niet af te hoeven spreken, maar ik hield vol. Toen ze aan kwam lopen in de regen dacht ik meteen 'Ja!'


Ik ben 22 jaar getrouwd geweest maar we waren niet meer gelukkig samen. Met Ellen-Rose weet ik pas hoe het is om écht van iemand te houden. Mijn oudste zoon wil geen contact meer met mij. Gelukkig zie ik mijn zoontje van acht nog wel vier uurtjes in het weekend. Het is verdrietig, maar onze liefde overwint alles. We delen dezelfde interesses en hebben samen een bucketlist opgesteld van dingen die we samen willen doen. Skydiven hebben we al gedaan, nu willen we nog samen parachutespringen en een grote wandeltocht maken. En ja, trouwen staat ook nog op dat lijstje, want Ellen Rose is voor mij de ware."


Ellen-Rose (47): 'Ik besloot om voor mijn eigen geluk te kiezen'


"Helaas zie ik mijn drie kinderen niet veel. Dit komt niet door Jeroen hoor! Maar nu we samenwonen in een andere woonplaats is het lastiger. Het contact met mijn beide jongens was al minder, met mijn dochter beter. Ik hoop dat het in de toekomst allemaal beter wordt. Het is toch het ergste wat een moeder kan overkomen, geen contact met haar kinderen. Toch besloot ik om voor mijn eigen geluk te kiezen. Ooit hoop ik mijn kinderen weer in mijn armen te kunnen sluiten.
 

Ik was vierenhalf jaar alleen toen ik Jeroen leerde kennen via Relatieplanet. Tijdens onze eerste date regende het pijpenstelen. Hij nodigde mij uit om in zijn auto te stappen, wat ik schoorvoetend deed. Maar alle bezorgdheid viel van mij af toen we begonnen te praten. Het was alsof we elkaar al jaren kenden. Jeroen en ik begrijpen elkaar, we hebben allebei een ongelukkig huwelijk achter de rug. Hij praat, geeft zijn mening en denkt met mij mee, tegen hem kan ik alles zeggen. We zorgen echt voor elkaar. Dat alles kende ik niet uit mijn vorige relatie. Ik ben veel kwijtgeraakt, maar heb er de liefde van mijn leven voor terug gekregen."
 

Terug naar overzicht