Maak gratis een profiel aan

Evelien en Ruud

'Je hoort altijd veel nadelen over relatiesites. Mijn ervaring is zeer positief. Een paar maanden geleden lid geworden van datingsite Relatieplanet en wat een rijkdom aan vrouwelijk schoon.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

9-7-2016 - Ik dacht dat het om 20.00 uur zou beginnen maar dat bleek pas 21.00 uur te zijn. Ik ben toch maar alvast naar binnen gegaan en zag dat er in de grote zaal al een paar mensen aan het dansen waren op de groep voor de oudste muziek van de Veronica DJ's. Op de dansvloer was ook een vrouw heel alleen aan het dansen. Ik bekeek het allemaal van een afstand en dacht wel goh, wat een leuke vrouw. Op een gegeven moment keek ze ook mijn kant op, maar ik reageerde verder niet. Zo ging dat een half uurtje door en ben toen naar de andere zalen gegaan. 


Het liep inmiddels al vol, maar in de drukte kwam ik de vrouw van de dansvloer ook een paar x tegen. Nog geen reactie van mijn kant, want, waarom zou ik, ik had toch de volgende dag al een date. 

Ik had mij ingeschreven voor het bowlen en wat mij verbaasde was dat ze ook achter mij aankwam. Ik vroeg haar terloops of ze ook in mijn team zat en ze op haar beurt vroeg op welke baan ik moest spelen. Ik zei tegen haar, op de laatste, waarop zij antwoordde, nou dan zit ik niet bij jou in de groep, want dat is de groep voor de ouderen. Ik zit in de groep naast jou zei ze verder. Daar maak je geen vrienden mee met zo'n antwoord prevelde ik. Maar het ijs was gebroken. 

Tussen het bowlen door hadden we af en toe nog wat contact. Na het bowlen gingen we naar de Latin zaal. Daar zij ze tegen mij waarom ik hele avond nog niet had gedanst en kun je wel dansen. Ik nam haar mee de dansvloer op en het werd een hele fijne avond. We hadden beide zo iets van, we willen elkaar weer zien. 

De date van zondag is niets geworden, waarschijnlijk omdat ik al een keuze had gemaakt.  We zijn nog geen twee maanden verder, maar ik kan het wel van de toren schreeuwen zo verliefd zijn wij beide. Al voorgesteld aan haar zonen en haar ouders. Alles klopt op een waanzinnige manier die ik nog niet eerder mocht beleven. We zijn voor elkaar gemaakt, dat is mij wel duidelijk. 

Heerlijk samen over 2 maanden op vakantie naar Griekenland en hebben al plannen waaraan je denkt als je 2 jaar verder bent. Datzelfde gevoel hebben wij trouwens beide, alsof wij elkaar al jaren kennen. 

Nogmaals....zonder jullie datingsite en events was ik haar waarschijnlijk niet tegen gekomen. 

BEDANKT!

Rudolpho

 

Terug naar overzicht