Maak gratis een profiel aan

Fred en Wendy

'Ik had een speurtocht voor haar gemaakt die zij vanaf de fietsenstalling moest afleggen om bij de plek van onze date te komen.'

Start je eigen liefdesverhaal!

1-5-2018 - Fred (43): "Onze eerste date was erg bijzonder. Vlak voordat we elkaar zouden zien kreeg ik een vaag appje van haar: ze moest me iets bekennen. Wat bleek? We zijn beiden Warsteiner-fans en ze had een krat bier van een ander merk gekocht; ik kon er wel om lachen. Ik had een speurtocht voor haar gemaakt die zij vanaf de fietsenstalling moest afleggen om bij de plek van onze date te komen. Ze kon het erg waarderen, dus dat begon al meteen goed.

 

We hebben daarna uren zitten kletsen, zo lang dat het café waar we zaten al gesloten was en ze zelfs al aan het stofzuigen sloegen. We zijn toen verhuisd naar een terrasje en zijn uiteindelijk terecht gekomen bij de Italiaan, waar we heerlijk hebben gegeten. Al met al een afspraakje van wel 7 uur. Een tweede date kwam per ongeluk tot stand, toen ze mij via een appje liet weten dat ze wel een ijsje verdiend had. Dat hoef je tegen mij niet te zeggen: even later stond ik bij haar op de stoep, mét ijsje. Daarna gingen we steeds vaker met elkaar afspreken.

 

We hechten allebei veel waarde aan eerlijkheid en humor. We kunnen alles tegen elkaar zeggen, we kunnen met elkaar lachen en ook lekker mopperen op anderen. Echt plannen hebben we nog niet gemaakt voor de toekomst, behalve misschien een reis naar Australie om familie op te zoeken. De kinderen van beide kanten hebben echter wel grootse plannen voor ons: zij hebben aangegeven een feestje wel te zien zitten.

 

Als je je match nog niet gevonden hebt, adviseer ik je om vooral veel geduld te hebben. Ga je niet overhaast aan iemand binden: de juiste persoon komt vanzelf op je pad. Relatieplanet kan je hier bij helpen! Wees vooral eerlijk in je profiel en geef goed aan wat je wel- en niet wilt."

 

De namen die in dit verhaal gebruikt zijn, zijn pseudoniemen. Het koppel wenst anoniem te blijven.

Terug naar overzicht