Maak gratis een profiel aan

Gerdy en Aristides

'We hebben elkaar gevonden op een respectabele leeftijd en genieten volop van elkaars gezelschap!'

Start je eigen liefdesverhaal!


02-08-2017 - "Wat is het leven op latere leeftijd toch mooi dankzij Relatieplanet.nl. De een heeft meerdere dates nodig dan de ander om uiteindelijk een match te krijgen. Wij hebben elkaar op een respectabele leeftijd gevonden en genieten volop van elkaars gezelschap."


Aristides: 'Mijn eerste indruk van Gerdy was gelijk goed'

"Het is leuk, fijn en soms spannend om via Relatieplanet.nl contact te leggen met anderen. Ik ontmoette Gerdy en op 10 februari 2017 hebben wij onze eerste date gehad in Den Haag. Ik vond haar sympathiek overkomen, ook al was ze een beetje zenuwachtig. We hadden het gezellig en de tijd vloog voorbij. Gerdy is een lief en energiek persoon. Bij haar voel ik me thuis. We zien elkaar niet dagelijks, maar zeker twee keer per week en we bellen vaak met elkaar."

 

Gerdy: 'Al vanaf de eerste ontmoeting vind ik Aristides een positieve en leuke man'

 "Zijn profiel sprak mij erg aan, ook de foto. In eerste instantie was ik nerveus, omdat het mijn eerste date was. We hebben heerlijke cappuccino en wijntjes gedronken en de uren vlogen voorbij! Aristides is lief en respectvol. De mensen in onze omgeving vinden ons een positief en gezellig stel en vinden het fijn voor ons dat wij samen genieten. Graag wil ik met Aristides trips en reisjes gaan maken. Texel hebben wij gehad, Barcelona volgt!

Ons advies voor gebruikers op Relatieplanet is: heb geduld en geef de moed niet op, want er is zeker iemand voor jou! Ontmoet elkaar, de deuren zullen voor je opengaan. Ook wanneer je het niet (meer) verwacht in je leven."

 

Terug naar overzicht