Maak gratis een profiel aan

Gosia en Huibert

'Na 3 jaar single te zijn geweest heb ik besloten dat ik niet meer alleen door het leven wilde gaan en ben ik lid geworden van datingsite Relatieplanet.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

23-11-2015 - Na 3 jaar single te zijn geweest heb ik besloten…. dat ik niet meer alleen door het leven wilde gaan en ben lid geworden van datingsite Relatieplanet.

 

Ik heb vanaf de dag van de aanmelding heel veel reacties ontvangen maar…na een paar weken kreeg ik een berichtje van Huibert. Zijn profiel en zijn manier van schrijven trok me wel aan en zo begonnen we dan aan onze dagelijkse berichtjes. Deze werden uiteindelijk iedere dag langer en langer. Na een tijdje mailen en appen heeft hij voorgesteld om samen wat te gaan eten en drinken.

 

Na 2 geslaagde dates en de 3e keer een weekend samen te hebben doorgebracht, hebben we elkaar niet meer losgelaten. Hij is voor mij….. mijn knappe, lieve, attente en gevoelige man en ik kan me een leven zonder hem niet meer voorstellen. Nu hebben wij een relatie en zijn heel gelukkig!!

Ik moet bekennen dat ik heel sceptisch was wat betreft datingsites, maar zonder jullie was ik misschien nog single. Ik had nooit verwacht dat ik de man van mijn leven hier tegen zou komen!

 

Bedankt, Relatieplanet!
 

Groetjes,

 

Gosia & Huibert

 

Terug naar overzicht