Maak gratis een profiel aan

Henny en Heins

'We hadden elkaar al eerder "ontmoet" op datingsite Relatieplanet en ook geschreven naar elkaar. Maar omdat ik er eigenlijk nog niet aan toe was ben ik er verder niet op ingegaan.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

29-1-2016 - Heins en Henny hebben de liefde in elkaar gevonden tijdens de Relatieplanet Singlereis naar de Costa del Sol! Samen zijn ze erg gelukkig en ervan overtuigd dat ze nog lang samen zullen zijn. Ze willen graag hun succesverhaal met ons delen.

 

We hadden elkaar al eerder "ontmoet" op datingsite Relatieplanet en ook geschreven naar elkaar. Maar omdat ik er eigenlijk nog niet aan toe was ben ik er verder niet op ingegaan. Toen hij aankwam in het hotel met de tweede groep uit Eindhoven herkende ik hem direct. Ik was zo verrast dat ik hem ineens zag, want we hadden niet samen geboekt. Na wat gesprekken en uitstapjes bleek hij toch wel heel leuk te zijn. We zijn de verdere vakantie steeds samen geweest, uiteraard met de groep en hebben nu nog steeds contact.

 

Nadat ik haar een poosje eerder al eens via datingsite Relatieplanet een bericht had gestuurd dat ik haar wel leuk vond kreeg ik een "standaardafwijzing" van haar. Voor deze afwijzing heb ik mij bij haar bedankt. Niet voor het feit dat ik werd afgewezen, maar wel dat zij het fatsoen had een antwoord te geven. Daar bleef het bij.... tot ik in Fuengirola, op de eerste avond de bar van het hotel instapte. Zij zat daar en nog voor ik haar had waargenomen, stak zij haar arm en wijsvinger naar mij uit met de woorden: "Hé, jou ken ik...". Ik was vanuit Eindhoven vertrokken en kwam pas later aan dan de groep die uit Amsterdam waren vertrokken. Vandaar dat zij al eerder in de bar van het hotel zat.

 

Uiteraard hebben wij die eerste avond al "verder bijgepraat" en de volgende ochtend gezamenlijke ondernemingen en excursies gepland. Dat hebben we wél altijd met de rest van de groep samen gedaan, maar het samen met elkaar optrekken werd steeds intenser. Samen naar het ontbijt, samen naar het avondeten en zo verder! Na een paar dagen leken we al heel erg close in de ogen van de rest van de groep. Inmiddels heeft het "samen zijn" zich ook na de vakantie in Fuengirola voortgezet en wij zijn er van overtuigd dat dat nog héél lang zo zal blijven!

 

Mannen, die op Relatieplanet eigenlijk een potentiële "concurrent" zijn, waren na afloop van deze vakantiereis vrienden van elkaar. Niet allemaal, maar "wij" waren constant met een groepje mensen samen. Deze vakantie heeft er toe geleid ik nog steeds leuk contact heb met de 3 mannen en er zijn plannen om elkaar snel weer te zien! Uiteraard samen met die leuke vrouw die ik in het voorgaande bedoelde...

 

Heel veel succes met jullie toekomstige reizen en blijf dit organiseren! Je ziet dat het loont.

 

Terug naar overzicht