Maak gratis een profiel aan

Ilse en Filip

'Zo'n 3,5 jaar geleden schreef ik mij in op Relatieplanet. Had mijn scheiding ondertussen achter de rug, 2 kinderen in co-ouderschap; en gezien ik bijna 20 jaar samen was geweest met mijn ex, was het online daten nieuw voor mij.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

28-5-2015 - Toch wilde ik het een kans geven en vol nieuwsgierigheid stortte ik mij in de digitale datingwereld. Heb heel wat mensen leren kennen, en heb er ook een paar goede vrienden aan overgehouden. Ook enkele korte relaties gehad, maar het liep altijd stuk, omdat de ‘magie’ er nooit was, of omdat we simpelweg niet genoeg bij elkaar pasten.

 

Een half jaar geleden begon ik de moed te verliezen. Was steeds minder bezig met het daten, en had me er al bij neergelegd dat een relatie niet echt meer weggelegd was voor mij. Toch ging ik heel af en toe nog es kijken naar mijn profiel of berichtjes op RP. En zo kreeg ik begin januari een berichtje van Filip. Ik was blij verrast, en toen ik zijn profiel open klikte viel het mij meteen op dat we best veel gemeen leken te hebben. Hij had ook een heel leuke foto en profieltekst. Met een bang hartje en eerlijk gezegd zonder enige hoop (dit zou wel weer fout aflopen!) antwoordde ik.

 

Er volgden vele berichtjes over en weer, en het was opmerkelijk dat hij zo openhartig was in zijn mails. Zelf ben ik een vrouw die heel openhartig, vrij direct, eerlijk en to the point is. Kan ook heel goed praten over mijn emoties. Net dat zoek ik ook in een man, maar dat blijkt niet zo simpel te zijn. Filip kwam meteen heel eerlijk en spontaan over, en dat trok me wel aan.

 

We spraken af om mekaar te ontmoeten, want we waren beiden toch wel heel nieuwsgierig naar elkaar na al zoveel verteld te hebben op mail. 21 januari spraken we af om iets te gaan drinken. Ik was wel benieuwd, maar had niet veel hoop meer over. Nou, dat is dus helemaal anders uit gedraaid!! Die eerste keer dat we mekaar zagen was het meteen raak. We hebben een hele avond gepraat en in elkaars ogen zitten kijken. De avond was veel te vlug om. Het was het begin van iets heel moois!

 

Ondertussen zijn we meer dan 4 maand samen en dolgelukkig met elkaar! Mijn kinderen aanvaarden hem helemaal, en ook mijn vrienden en familie zijn dol op hem! Eindelijk heb ik mijn perfecte match gevonden! We begrijpen mekaar zonder woorden, en kunnen mekaar niet meer missen. De laatste 4 maanden zijn dan ook de mooiste uit mijn leven, en we zeggen nu al met volle overtuiging dat we mekaar nooit nog loslaten. Wij willen oud worden samen, we zijn samen één en we voelen ons pas compleet als we samen zijn!

 

En dat alles dank zij Relatieplanet! Wat ooit begon als een bange zoektocht, eindigt in een heel mooi sprookje! Bedankt Relatieplanet om ons samen te brengen! Bedankt om mij de man van mijn dromen te geven!!

 

Vele groetjes,

 

Ilse (45) en Filip (47)

 

Terug naar overzicht