Maak gratis een profiel aan

Ineke en Björn

'Ze vertelde dat ze zich zo raar voelde. Ik vroeg of het kwam doordat ze mij misschien net zo leuk vindt als ik haar.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Ineke (51): 'Toen begon het begon mij langzaam te dagen: ik was verliefd!'

 

"Ik was al dertien jaar gescheiden en leidde een gelukkig leven, samen met mijn kinderen. Toen de jongens allebei het huis uit gingen vond ik de tijd rijp om weer eens rond te gaan kijken. Ik besloot om in mijn eentje naar een singlesfeest van Relatieplanet te gaan en boekte een Bed & Breakfast in de buurt. Ik was nog maar net binnen op het feest toen ik Björn zag. Ik liep gelijk op hem af en we raakten in gesprek. Ik vond hem heel leuk, maar wilde nog wel even rondkijken. We bleven elkaar maar tegenkomen en dansten en praten de rest van de avond met elkaar. De avond bleek voor ons te kort. We besloten deze in de Bed & Breakfast voort te zetten.
 

Ik liet mannen nooit te dichtbij komen en ik gaf dan ook aan dat ik het graag vriendschappelijk wilde houden. We appten wel over en weer. Na een week belde ik hem toch op, zonder precies te weten waarom. Toen Björn mij vroeg of ik zin had om iets leuks te gaan doen, zei ik ja. Daarna begon ik hem ook nog eens te missen. Toen begon het mij langzaam te dagen: ik was verliefd! Die gevoelens had ik al zo lang niet meer meegemaakt dat ik het gevoel niet eens meer herkende.
 

Björn houdt rekening met mijn gevoelens, hij is heel liefdevol en ik kan volledig mijzelf zijn bij hem. We zijn allebei vrije geesten en maken heel veel lol samen. Mijn zoons van 20 en 21 jaar zijn heel blij om hun moeder weer gelukkig te zien en ik heb een goede band opgebouwd met de nog jonge kinderen van Björn. Het alleen zijn ging mij altijd goed af, maar door mijn relatie met Björn weet ik dat het toch echt fijner is om je leven met iemand te kunnen delen."
 

Björn (41): 'Toen ik haar weer zag, wist ik: dit is niet zomaar een vrouw'

 

"Om mijn scheiding te verwerken stortte ik mij vol op het daten. In die periode leerde ik mijzelf beter kennen dan in de dertien jaar dat ik een vaste relatie had. Het was een bijzondere tijd, maar na een paar jaar was ik wel een beetje uitgedate. Toen ik met mijn zus naar een singlesfeest van Relatieplanet ging, had ik dan ook nul verwachtingen, behalve dat ik er een gezellige avond van wilde maken. Ineke en ik kruisten elkaar op het feest en raakten in gesprek. Ik voelde meteen een enorme klik. We hadden een hele leuke nacht samen maar een vervolg durfde Ineke er niet aan te geven. 

Toch meende ik te voelen dat er meer was tussen ons. We appten en belden vaak, maar het duurde even voor ik haar uit durfde te vragen. Ik was dolgelukkig toen ze 'ja' zei. Toen ik haar weer zag wist ik 'dit is niet zomaar een vrouw'. Na onze eerste date vertelde ze aan de telefoon dat ze zich zo raar voelde. Ik vroeg: 'Komt het misschien omdat je mij net zo leuk vindt als ik jou?' We ontdekten tijdens dat gesprek dat we elkaar niet meer wilden missen. Aan dat moment denken we nog vaak terug. Sindsdien zijn we onafscheidelijk, ik heb mij nog nooit zo gelukkig gevoeld met iemand.
 

Met Ineke gaat alles gemakkelijk, we hebben het altijd leuk en gezellig samen. In mijn vorige relatie werd ik vaak geremd, maar bij Ineke is niets te gek. Tijdens onze eerste vakantie zijn we in de auto gestapt en naar het zuiden gereden, zonder vastomlijnd plan. Ze zei letterlijk 'We zien wel', dat vond ik geweldig. Mijn kinderen van 5 en 7 zijn ook gek op Ineke en ik kan goed met haar zoons opschieten. Dit jaar hebben we een huis gekocht, het voelt fantastisch om samen een nieuwe start te maken."
 

Terug naar overzicht