Maak gratis een profiel aan

Ingrid en Alex

'Niet lang nadat ik mij had ingeschreven op datingsite Relatieplanet werd ik benaderd door Ingrid. Ze vroeg aan mij of ik openstond om met haar in contact te treden.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

27-8-2016 - Niet lang nadat ik mij had ingeschreven op datingsite Relatieplanet werd ik benaderd door Ingrid. Ze vroeg aan mij of ik openstond om met haar in contact te treden. Ze had ervoor gekozen om haar foto niet voor iedereen zichtbaar te maken. Echter, haar profieltekst sprak mij wel heel erg aan. Wandelen, op de bank hangen, houdt van huisdieren, musicals etc. etc. Het kwam bij mij over als een dame die er nogal een rustig leven op nahoud. Ze vroeg aan mij in haar bericht of ik met haar via de Whatsapp contact wou hebben.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Na een tweetal weken met haar te hebben ge-appt kwam het tot een date. In eerste instantie zouden wij naar Lauwersoog maar onderweg daar naartoe begon het zo hard te regenen dat ik uiteindelijk een sms van haar kreeg om bij haar thuis af te spreken. Ze zou nog even boodschappen moeten doen dus als ik bij haar huis zou aankomen dan zou ik even op haar moeten wachten. Geen probleem. Ik kwam aan in een rustig plaatsje genaamd, Wehe den Hoorn. Bij haar huis aangekomen heb ik rustig in de auto op haar gewacht en genoten van de rust en het gefluit van de vogeltjes.

 

Uiteindelijk kwam zij daar aangereden in haar oranje Fiat Punto. Een autootje waar zij zeer trots op is. Een hele leuke spontane meid stapte daar uit die auto en heb haar gelijk meegeholpen met het uitladen van de boodschappen. Ze heeft ook een hondje, genaamd Dribbel, en die gaf mij een warm onthaal.

 

In haar huis beland voelde ik mij gelijk op mijn gemak en nam plaats op de bank. Ik merkte aan haar dat zij het nogal spannend vond en dat was het natuurlijk ook wel. Ze bood mij wat te drinken aan en ging op den duur ook naast mij zitten. Het voelde gelijk al voor mij goed met hoe wij de gesprekken met elkaar aan het voeren waren. We hebben veel met elkaar gelachen en ook veel serieuze gesprekken met elkaar gevoerd. Tegen het einde van de avond was het voor mij en voor haar al zo goed als zeker: zij en ik zijn voor elkaar gemaakt.

 

Alex en Ingrid

 

Terug naar overzicht