Maak gratis een profiel aan

Ingrid en Armando

'Net op tijd wat blijkt. Een paar uur later is mijn abonnement op Relatieplanet afgelopen en kan ik geen berichten meer sturen.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

10-10-2014 - Geachte redactie,

 

Eind mei 2010, een aantal dates gehad maar niets blijvends. Na de zomer kijk ik wel weer denk ik. Maar op 31 mei valt mij een dame op, pinkie genaamd Ik stuur haar een berichtje en ik krijg dezelfde avond nog antwoord. Net op tijd wat blijkt. Een paar uur later is mijn abonnement op Relatieplanet afgelopen en kan ik geen berichten meer sturen.

 

Een paar dagen, begin juni 2010 hebben onze eerste date. Het klikt en er volgend nog een aantal dates. Ze had gelijk de “klik” met mij, vond me leuk maar ik moest mijn uiterste best doen om haar hartje voor mij te winnen. En kijk nu, de aanhouder wint, we zijn 4 jaar verder en ik heb haar 23 september ten huwelijk gevraagd tijdens een tripje naar Venetië (zie foto), en ze heeft volmondig “JA” gezegd.

 

19 juni 2015 gaan wij in het huwelijksbootje treden. Dank je wel relatieplanet, door jullie site hebben wij elkaar gevonden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Armando en Ingrid

 

Terug naar overzicht