Maak gratis een profiel aan

Ingrid en Rob

'Al na twee dagen vroeg 'ie of hij zijn pantoffels bij mij mocht laten staan.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Ingrid (59): 'De snor mocht blijven'

 

"Toen ik Rob zag dacht ik 'Dit is mijn prins te paard!'. Letterlijk, want op zijn profielfoto zat hij op een paard. Toen hij mij zijn nummer gaf belde ik hem meteen op. We praatten tot diep in de nacht en spraken af om samen Koninginnedag te vieren in Den Haag. Als ik zijn snor niet mooi vond, was Rob bereid hem voor me af te scheren. Dat vond ik zo lief, dat 'ie mocht blijven. Al twee dagen na de eerste date vroeg 'ie of hij zijn pantoffels bij mij mocht laten staan, vanaf dat moment woonden we samen.
 

Mijn vorige man had mij in de steek gelaten voor een ander. Ik zwoor dat ik nooit meer met een man wilde zijn die zijn vrouw had bedrogen. Toen Rob heel eerlijk vertelde dat hij was vreemdgegaan tijdens zijn huwelijk, heb ik mij daar toch overheen gezet. Ik wilde hem nooit meer kwijt, want wat wij hebben is chemie. Een jaar na onze ontmoeting zijn we getrouwd, al dansend kwamen we de kerk uit. We hebben altijd plezier samen, tot mijn laatste snik hou ik het met hem uit."
 

Rob (66): 'Ik was altijd aan het werk om maar niet alleen thuis te hoeven zijn’

 

"Ik was altijd aan het werk om maar niet alleen thuis te hoeven zijn. Na twee jaar had ik de hoop op gegeven dat ik ooit nog een serieuze relatie krijgen, tot ik Ingrid tegenkwam op Relatieplanet. Toen ik haar voor het eerst in het echt ontmoette was het alsof we elkaar al heel lang kenden. Het voelde gelijk zo vertrouwd, dat ik al na twee dagen bij haar introk. Mijn grote verdriet is dat mijn oudste dochter het niet eens is met onze relatie, ik heb al jaren geen contact meer met haar noch met mijn kleinkinderen. Gelukkig is mijn andere dochter wel goed bevriend met de twee dochters van Ingrid, ze zijn zo close, het lijken net zusjes.
 

Ik wist al snel dat ik met Ingrid wilde trouwen. Op de bruiloft kwamen we aan in de Cadillac van Marilyn Monroe en Ingrid zag er prachtig uit in haar roze bruidsjurk. We maken ontzettend veel plezier en lachen veel samen. We gaan in het weekend vaak dansen in het café met livemuziek en we maken graag cruisereizen samen. Het is een en al genieten, al zeven jaar lang. Ik hoop dat ons geluk nog jaren duurt."
 

Terug naar overzicht