Maak gratis een profiel aan

Iris en Ton

'Hij had zijn leventje op orde en onze levens in elkaar voegen bleek niet altijd even makkelijk.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

6-3-2018 - Iris (56): "Aan alle mensen van Relatieplanet en daarbuiten!

 

In de zomer van 2016 ontmoette ik Ton via Relatieplanet. We wonen allebei in Amsterdam, dus mooier kon niet. Een jaar lang waren we in de (roze) wolken. We zijn beiden 56 jaar en we hebben inmiddels een eigen leven opgebouwd. Voor Ton ging het allemaal toch wat snel. Hij had zijn leventje op orde en onze levens in elkaar voegen bleek niet altijd even makkelijk. We besloten er uiteindelijk met veel pijn en verdriet een punt achter te zetten. Heel jammer, want we hadden het goed samen.

 

Na een paar maanden dacht ik: ik ga niet bij de pakken neerzitten. Ik weet wat ik wil: een man! Dus ik meldde mij weer aan op Relatieplanet en herstartte mijn zoektocht. Blijkbaar had Ton hetzelfde idee, want ik kwam hem weer tegen op Relatieplanet. Ik bleef hem tegenkomen en iedere keer als ik hem zag, dacht ik: 'Wat een leuke man. Oh, het is Ton.'

 

Op een dag trok ik de stoute schoenen aan en schreef hem een bericht: "Zeg, kun jij niet van Relatieplanet af gaan? Iedere keer als ik je hier tegenkom denk ik 'Wat een leuke man' en dan ben jij het!" Dat was zo'n beetje het begin van ons nieuwe contact. Nu zijn we weer een stel en zielsgelukkig!"

 

Terug naar overzicht