Maak gratis een profiel aan

Irma en Jelle

'Ik was altijd wat terughoudend over datingsites, maar heb vorig jaar toch de knoop doorgehakt en me ingeschreven op Relatieplanet.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

23-10-2017 - "Ik was altijd wat terughoudend over datingsites, maar heb vorig jaar toch de knoop doorgehakt en me ingeschreven op Relatieplanet. Ik deed wat contacten op op Relatieplanet, maar lange tijd was er geen klik of het was niet wederzijds. Totdat ik een berichtje kreeg van Irma."

 

Jelle: 'Wow! Ze is nog mooier dan op de foto'

 

"Eigenlijk was ik op zoek naar dames binnen een bepaalde straal van mijn woonplaats. Als ik berichtjes kreeg van dames die buiten die straal woonde was ik om praktische redenen al niet geïnteresseerd. Irma woonde juist ver buiten die straal, maar toch wekte ze mijn interesse. Ik las haar profiel. Ze had maar één foto maar ik voelde al aan dat zij iemand was die bij mij paste. We hebben anderhalve week mail en app-contact gehad totdat we ons eerste afspraakje hadden.

 

De eerste date was heel spannend, maar de klik was er vrijwel meteen. We hadden eerst afgesproken op vrijdagavond te videocammen. Irma stuurde me in de loop van de dag een berichtje, dat het haar een leuker idee leek om thuis bij haar af te spreken. Inmiddels hadden we namelijk al zoveel vertrouwelijke gegevens gewisseld. Vanwege haar eerdere stemproblemen was ze bang dat ik enkel hierop zou afknappen, in werkelijkheid is het toch heel anders dan op video. We vonden het wel allebei heel spannend.

 

Toen ik haar zag dacht ik: Wow! Ze is nog mooier dan op de foto. Ze was helemaal het type dat ik in gedachte had. We voelden ons allebei gelijk heel erg op ons gemak met elkaar. Inmiddels is dat nog steeds zo. We denken ook vaak hetzelfde. Irma heeft echt een hart van goud en ze is heel zorgzaam. Ik hoop dat we lang samen kunnen genieten en nog lang gelukkig zijn."

 

Irma: 'Het is echt die spetter van alle foto's'

 

"Ik zat pas 2 weken op Relatieplanet en Jelle al 8 maanden. Ik had op aandringen van mijn vriendin ook een profiel aangemaakt. Soms moet de een wat langer zoeken en de ander vindt juist heel snel de ware tussen alle profielen. We hadden onze eerste date op een vrijdag. Uiteindelijk hebben we datzelfde weekend ook samen doorgebracht. Toen ik hem zag, dacht ik: het is echt die spetter van alle foto’s. Hij is precies zoals hij zich voordeed.

 

We wonen 80 kilometer uit elkaar maar inmiddels hebben we al 3 maanden een relatie en zijn we ieder weekend samen. Ook zijn we al op vakantie geweest. Ik waardeer Jelle door de persoon die hij is. Hoe hij de opvoeding doet, zijn innerlijke en zijn uiterlijke verzorging. Van hem leer ik meer zelfverzekerd te zijn en meer te genieten van het leven. Van mij leert hij juist om minder eigenwijs te zijn.

 

We zijn echt heel gelukkig samen en zullen dat nog heel lang blijven. We zijn allebei overtuigd dat we de liefde van ons leven gevonden hebben. Onze omgeving vindt ons heel goed bij elkaar passen en omschrijft ons ook als een perfect stel. Ik kijk uit naar de toekomst. We hadden beiden nooit kunnen voorstellen dat we via een datingsite de liefde van ons leven zouden vinden, maar via Relatieplanet is het ons gelukt.

 

Voor iedereen die nog twijfelt over inschrijven: gewoon doen! Je hebt niks te verliezen maar juist veel te winnen. Geef niet op na een paar mislukte dates. Relatieplanet bedankt dat je ons samen hebt gebracht!"

 

Terug naar overzicht