Maak gratis een profiel aan

Janita en Laurens

'Ik had een zware, stressvolle periode achter de rug en was niet gelukkig met de korte relaties die ik daarna had gehad.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

2-5-2017 - Ik had een zware, stressvolle periode achter de rug en was niet gelukkig met de korte relaties die ik daarna had gehad. Vermoeiend en teleurstellend. Achteraf weet ik ook wel dat ik nog nergens aan toe was.

 

Ik heb veel sites geprobeerd. Relatieplanet was daarin toch de meest stabiele, omdat je in de omgeving kunt zoeken, het bestand groot is en het allemaal rustig verloopt. Mij is ook opgevallen dat de serieuze contacten die ik had, voornamelijk via Relatieplanet tot stand zijn gekomen. Mijn cirkel had ik beperkt tot 20 km rondom mijn huis. Mijn leven moet simpeler, niet complexer was het idee.

 

Op een dag logde ik in en zag ik dat een leuke, energieke vrouw mijn profiel had bezocht. Ik klikte haar aan en zag een verantwoordelijke levensgenieter die net als ik van sport maar ook een wijntje houdt. Haar hond was onweerstaanbaar, ik heb de hond een berichtje gestuurd. Het contact was snel gelegd. Zelf had ik haar nooit gevonden trouwens: ze woont 30 km van mijn huis, gelukkig nog net te doen.

 

Het was een schot in de roos! We hebben een soortgelijke achtergrond, zijn uit hetzelfde hout gesneden, zijn beiden even opgewekt, doorzetters en sportief. We zijn dolverliefd geworden en het voelt voor ons heel normaal om al na een week te zeggen dat we voor altijd bij elkaar willen blijven. Dit klinkt gek, maar omdat we beiden veel hebben meegemaakt, allebei lekker verliefd op elkaar willen zijn en nu al plannen maken voor de zomervakantie en de Kerst, zien we dat zelf als doodnormaal.

 

Wij hebben onze rust met elkaar gevonden dankzij Relatieplanet. Voor mij is online daten veel makkelijker dan iedere dag eropuit gaan. En natuurlijk kom je online ook leuke mensen tegen; andere mensen dan die wellicht in de stad zijn. Mijn vriendin had vanwege de thuissituatie geen gelegenheid om veel buitenshuis te zijn.

Ik wens iedereen net zo'n leuke start toe!

Laurens

 

Terug naar overzicht