Maak gratis een profiel aan

Jannie en Mietse

'De eerste weken hadden wij dagelijks contact via de laptop. Heel snel ontdekte wij dat we dezelfde interesses hadden en wij gingen over per telefoon om met elkaar te kunnen praten.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

28-5-2017 - Hierbij willen wij graag onze ervaring kwijt over onze ontmoeting via jullie datingsite. Met veel hulp van mijn wekelijkse hulp kwam er contact tot stand. Mijn Jannie woonde een uur rijden vanaf mijn woonplaats. De eerste weken hadden wij dagelijks contact via de laptop. Heel snel ontdekte wij dat we dezelfde interesses hadden en wij gingen over per telefoon om met elkaar te kunnen praten.

 

Wij wilden elkaar allebei graag ontmoeten maar door omstandigheden wilde dat nog niet lukken. Om alleen voor een kop koffie zo lang te rijden zat er niet in toen. Maar onze gevoelens voor elkaar gingen in sneltreinvaart. Wij werden snel verliefd op elkaar. We werden er allebei door verrast en dat op onze leeftijd. Door een scheiding en overlijden vonden wij elkaar via datingsite Relatieplanet.

 

Inmiddels wonen wij heel gelukkig samen. Kinderen en kleinkinderen zijn blij met de nieuwe relatie. Mijn eigen gevoel is alsof ik een lot in de loterij heb gewonnen. Door Relatieplanet zijn we nu zeer gelukkig en stapelverliefd op elkaar. Wij vinden het geweldig dat jullie mensen van onze leeftijd (76 en 79) de kans bieden om op deze manier weer in contact te komen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jannie en Mietse

 

Terug naar overzicht