Maak gratis een profiel aan

Jantina en John

'Ik besloot me op een gegeven moment in te schrijven bij een datingsite. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij Relatieplanet uit. In de eerste instantie wou ik eens kijken hoe het allemaal werkte en was dan ook niet meteen opzoek naar een date.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

4-5-2015 - Na mijn scheiding in 2002 riep ik, ik wil nooit meer een man! Na een moeizame scheiding bleef ik alleen achter met mijn 2 kinderen, een jongen van 12 en een meisje van 5. Ik had weer mijn eigen huisje en had alles weer goed op orde. Ik besloot me op een gegeven moment in te schrijven bij een datingsite. Na wat zoeken op het internet kwam ik bij Relatieplanet uit. In de eerste instantie wou ik eens kijken hoe het allemaal werkte en was dan ook niet meteen opzoek naar een date.

 

Het leek me leuk om wat vriendschappen op te doen en dan maar kijken hoe het verder liep. Het was een gezellige boel op RP als de kinderen op bed lagen dan was het tijd om lekker gezellig te kletsen, wat was het een gezellige boel altijd en wat hebben we wat afgelachen. Met als gevolg dat het altijd te laat werd voordat ik op bed lag.

 

Er kwam op een gegeven moment iemand in mijn privé. In de eerste instantie floepte ik hem er steeds uit omdat ik er geen zin aan had. Maar hij wou weten hoe alles zo’n beetje op RP werkte en hoe het ging. Ik heb hem geantwoord hoe het allemaal werkte en na wat kletsen ging hij weer uit mijn privé.

 

We bleven vervolgens lekker kletsen met elkaar en hij vroeg of we een keertje iets af konden spreken. Ik twijfelde want ik vond het prima zo hoe ik nu leefde. Na 2 maanden chatten ging ik akkoord we wisten nu al zoveel van elkaar dat ik het wel aandurfde om af te spreken. Hij kwam uit Helmond en ik woonde in Leeuwarden. Ik had even snel op de kaart gekeken hoe ver dat uit elkaar lag en dat was nogal wat, 236 km om precies te zijn. Hij zei dat het geen probleem was en dat hij gewoon kwam want hij was nieuwsgierig geworden wie ik nu echt was.

 

Hij sprak af dat ie tijdens de carnavalsvakantie kwam en dat hij dan meteen een weekje zou blijven. Ik schrok even hiervan en zei meteen ja dat kan wel, maar als er geen klik is dan spreken we af dat je de volgende dag weer naar huis gaat. Om hem in de avond weer zo ver terug te sturen dat vond ik zo zielig dat eind.

 

Ik dacht in de eerste instantie die komt niet want het is veel te ver! Maar vrijdagavond ging de telefoon hij was onderweg , wow spannend hij kwam echt. Om 21:00 uur ging de telefoon hij was in Leeuwarden en dus vlakbij, heb hem uitgelegd waar hij precies moest zijn en 5 minuten later stopte er een auto voor de deur dit moest hem zijn!

 

Ik liep naar de deur en toen hij uit de auto stapte dacht ik ooo hij is in het echt ook heel leuk! Nu maar afwachten of hij dat van mij ook vindt. We hebben ons aan elkaar voorgesteld lekker aan de koffie gezeten en lang gepraat. Hij vond het geweldig dat ik al 2 kinderen had want die had hij zelf niet. De volgende dag zijn we naar de stad gegaan en lekker uit eten geweest.

 

De kinderen waren helemaal weg van hem en het klikte ook meteen en tussen ons ook. Ik die riep ik wil nooit meer een man. Na een week ging hij weer naar Helmond. De kinderen moesten huilen want ze wilden niet dat ie wegging. We spraken af dat hij het weekend erop weer zou komen en dat gebeurde ook. We hebben een jaar op en neer gereisd, hij het ene weekend met de auto en ik het weekend erop met de trein en de kinderen.

 

Na een jaar vroeg hij wat ik er van vond om met mijn kinderen bij hem te komen wonen. Ik zei ja dat wil ik wel graag maar er moet dan veel geregeld worden een school voor de kinderen etc. Hij zei dat ga ik allemaal regelen als jullie daar alles regelen doe ik dat hier. Zo gezegd zo gedaan, ik vertrok begin 2004 naar Helmond met de kinderen. De kinderen vonden het super geweldig.

 

We zijn nu ruim 12 jaar verder en nog steeds zijn we supergek op elkaar en krijgen van iedereen te horen dat we zo’n leuk stel samen zijn.

 

Alleen onze dochter van 18 woont nog bij ons, onze zoon van 25 is inmiddels getrouwd waarbij mijn vriend zijn getuige mocht zijn! Ook zijn we inmiddels opa en oma geworden van een kleinzoon van 4 jaar.

 

Zo zien jullie maar: echte liefde kent geen afstand. Ik heb mijn grote liefde gevonden dankzij Relatieplanet!

 

Heel veel liefs van John (zoef 34) en Jantina (jantina30)

 

Terug naar overzicht