Maak gratis een profiel aan

Jessica en Dave

‘Over wie de eerste kus gaf zijn we het nog steeds niet eens.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Jessica (35): 'Over wie de eerste kus gaf zijn we het nog steeds niet eens'

 

"Over wie de eerste kus gaf zijn we het nog steeds niet eens, maar dat we elkaar meteen heel leuk vonden was duidelijk. Dave was de derde man met wie ik chatte via Relatieplanet. Tijdens ons eerste afspraakje in Scheveningen raakten we niet uitgepraat. Thuis appten we nog tot 's nachts door over hoe bijzonder we het vonden dat we elkaar online waren tegengekomen. De week erop was ik jarig en verraste Dave mij 's ochtends vroeg voor mijn deur met een mooie bos bloemen. Na zeven weken gingen we al samen op vakantie, een weekje naar Egypte, de ultieme relatietest. We hadden er de tijd van ons leven. Daarna ging het in sneltreinvaart. Met Dave liep alles meteen vanzelf. Vanaf de eerste minuut was het alsof we elkaar al heel lang kenden.
 

Toen we net samenwoonden, overleden allebei onze vaders vlak na elkaar.  In die verdrietige periode hadden we heel veel steun aan elkaar, in korte tijd groeiden we nog dichter naar elkaar toe. Twee jaar na onze eerste ontmoeting vroeg Dave mij ten huwelijk en nog dat jaar zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Dertien maanden later werd onze dochter Lynn geboren. Ons leven voelt compleet."
 

Dave (40): 'We chatten meteen tot diep in de nacht'
 

"Op mijn vijfendertigste was ik nog alleen terwijl iedereen om mij heen al aan het settelen was. Een stapper ben ik nooit geweest en zomaar op vrouwen afstappen in de kroeg was niet mijn sterkste punt. Een datingsite was niets voor mij, dacht ik altijd. Maar een goede vriendin moedigde mij aan toch eens op Relatieplanet te gaan kijken. Online daten bleek voor mij de ideale manier om vrouwen te leren kennen. Ik had al de nodige afspraakjes gehad, leuk en minder leuk, toen Jessica mij een hartje stuurde. Ik viel meteen voor haar frisse uitstraling op de foto en haar profieltekst had ik zelf wel kunnen schrijven. Ik stuurde haar mijn MSN-adres en we chatten meteen tot diep in de nacht. Kort erna spraken we af, voor een drankje aan zee. Dat drankje liep uit op een heel gezellig etentje. We voelden allebei een enorme klik.
 

Zes maanden na ons eerste afspraakje trok Jessica bij mij in. Inmiddels zijn we de gelukkige ouders van ons tweejarige dochtertje Lynn. Ware liefde bestaat, weet ik nu!"
 

Terug naar overzicht