Maak gratis een profiel aan

Jessica en Tom

'De dag dat ik mijn account wilde opheffen, kwam er een berichtje binnen...'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

15-11-2018 - Jessica: “In mijn beleving zitten er veel voordelen aan het starten van een nieuwe relatie wanneer je al een huwelijk of langdurende relatie achter de rug hebt. Je weet namelijk precies wat je wel en vooral wat je niet (meer) wilt. Ik schreef me in op Relatieplanet nadat ik een opmerking kreeg van een van mijn zoons: of het niet weer eens tijd werd om te gaan daten, Ik maakte een lijstje. Niet het lijstje dat ik op mijn veertiende maakte (hij moet knap zijn, humor hebben, een mooie stem en hij moet avontuurlijk ingesteld zijn): betrouwbaar, lief en net zo weinig zin in gedoe als ik. Ik wist inmiddels heel goed wat ik zocht in een man.


Na een kleine twee weken was ik inmiddels zover dat ik besloot toch niet toe te zijn aan een nieuwe relatie. De reacties op mijn profiel gaven me het idee dat de man met wie ik mijzelf een (of meerdere) beschuitjes zag eten, gewoon (nog) niet bestond. 

De dag dat ik mijn account wilde opheffen, kwam er een berichtje binnen van Troy. “Als dat je echte naam is, eet ik mijn hoed op” was mijn antwoord op zijn aardige mailtje. “You can leave your hat on” was zijn respons en tevens het begin van een intensieve, humoristische, openhartige mailwisseling (hij heet gelukkig Tom en geen Troy. Mijn hoed is nog heel).

 

Nu zijn we ruim een jaar verder en het leven is mooier dan ooit. Wanneer mensen om mij heen verzuchtten dat zij en hun partner elkaars beste vrienden zijn, begreep ik dat nooit. Nu wel. Tom en ik zijn maatjes. We delen dezelfde interesses, houden beiden van avontuur, kunnen eindeloos over van alles kletsen tijdens onze veelvuldige roadtrips en verrassende uitstapjes, we houden elkaar scherp, kunnen lachen tot we niet meer kunnen en hebben vanaf het begin van ons contact afgesproken dat we over alles eerlijk zullen zijn. En dat werkt. Mijn kinderen zijn gek op hem en hij op hen, we ondernemen van alles en we zorgen er (onbewust) voor dat de ander zich altijd geliefd en gewaardeerd weet. En we vinden elkaar ook nog eens echt heel leuk. Oh, en Tom is trouwens ook nog eens knap, heeft humor, een mooie stem en is avontuurlijk ingesteld… Mijn veertienjarige zelf had dit nooit durven dromen!”

 

Terug naar overzicht