Maak gratis een profiel aan

Jolanda en Stijn

'Mijn eerste indruk toen ik Jolanda zag was WAUW, wat een leuke vrouw! Ze was veel mooier dan ik had verwacht. Maar nog veel belangrijker: ze is precies waar ik naar zocht.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

22-09-2017 - "Uit haar profiel kon ik nog niet veel halen, maar we hebben met elkaar gebeld en geappt waardoor ik wel een goed beeld van haar kreeg. Onze eerste date voelde gelijk heel vertrouwd, net alsof we elkaar al veel langer kennen. De volgende dag hadden we onze tweede date al."

 

Stijn (57): 'Wat ik het meeste in haar waardeer, is haar doorzettingsvermogen'

 

"Wat ik het meeste in haar waardeer, is haar doorzettingsvermogen. Ze heeft die rottige K-ziekte overwonnen en wilde weer een nieuwe start maken. Verder zijn we uit hetzelfde hout gesneden. Wij leren van elkaar wat echte liefde is en waar het in het leven om gaat. Mijn tip aan andere gebruikers van Relatieplanet is: wees eerlijk in wat je schrijft, doe je niet beter voor dan dat je bent en stel geen eisen. Laat de ander zijn wie hij of zij is. Zonder Relatieplanet had ik deze droomvrouw nooit gevonden."

 

Jolanda (52): 'Omdat hij open en eerlijk vertelde over zijn leven, was ik op slag verliefd'

 

"Op onze eerste date hebben wij afgesproken om een wandeling te gaan maken. Er was een onmiddellijke klik. Toen hij mij vroeg om verder te gaan, zei ik volmoedig ja! Omdat hij open en eerlijk vertelde over zijn leven, was ik op slag verliefd en voelde dat hij de man was waar ik op zoek naar was. Wat ik ontzettend waardeer in Stijn, is dat hij zo geduldig en lief is. Mijn familie en vrienden genieten mee met ons doordat wij zo stralen. Iedereen vindt ons een gelukkig stel."

 

"Wat mij heeft geholpen is dat ik alleen naar zijn foto heb gekeken en niet naar zijn profiel. Hierdoor had ik geen verwachtingen of vooroordelen. Hierdoor ben ik onbevangen het contact aangegaan en heb ik mijn hart gevolgd. Ik had niet verwacht zo snel mijn maatje te vinden. Relatieplanet bedankt, ik kan mijn geluk niet op!"

 

Terug naar overzicht