Maak gratis een profiel aan

Josine en Sander

'Hand in hand renden de kinderen door de ballenbak en aan het einde van de dag riepen ze in koor dat wij samen moesten blijven.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Josine (38): ‘Ik reed naar hem toe, ook al sneeuwde het heel hard’

 

"Een relatie was niets voor mij, dat is wat ik jarenlang dacht. Toch wilde ik na twee stukgelopen relaties, weer heel graag een leuke man vinden om de rest van mijn leven mee te kunnen delen. Ik vond het heel eenzaam, alleen met twee jonge kinderen, daarom besloot ik om de liefde een laatste kans te geven. 'Het is nu of nooit', zei ik tegen mijzelf en ik meldde mij aan bij Relatieplanet. Ik leerde Sander kennen, hij straalde gelijk veel rust en vertrouwen uit.

Onze derde date zei ik af omdat ik ziek was, maar de keer daarop was ik vastbesloten naar hem toe te rijden, zelfs al sneeuwde het die dag heel hard. Die nacht zoenden we voor het eerst en vanaf dat moment waren we onafscheidelijk. Het moest zo zijn, dat is wat iedereen tegen ons zegt. We maken elkaar compleet. Dit jaar kwam onze droom uit,  we kochten en verbouwden een huis met ruimte voor ons gezin, onze twee paarden, de honden en de katten. In het bos vroeg Sander mij op een zwart paard ten huwelijk, maar hij is voor altijd mijn prins op het witte paard."
 

Sander (46): 'Eén enkele muisklik heeft ons leven volledig veranderd'

 

"Het einde van mijn relatie was mij niet in de koude kleren gaan zitten. Ik zocht wat afleiding in de vorm van aandacht van de andere sekse. Via Relatieplanet maakte ik vrij vlot contact. Het daten was leuk, maar ik wilde met niemand echt verder. Net toen ik het daten op een lager pitje had gezet kreeg ik een berichtje van Josine. Ze vroeg me of ik wat met haar wilde drinken. Ik vond het stoer dat zij het initiatief nam en sprak met haar af. Die eerste date kletsten we honderduit, we herkenden veel in elkaar. We zijn allebei ondernemer én gescheiden. Al bij date nummer drie wisten we dat we samen verder wilden.

We stelden onze kinderen snel aan elkaar voor, we spraken af in een speelparadijs. Hand in hand renden de kinderen door de ballenbak en aan het einde van de dag riepen ze in koor dat wij samen moesten blijven. Volgend jaar juni gaan we trouwen. In Josine heb ik mijn perfecte match gevonden. We hebben het er nog wel eens over hoe bijzonder het is dat één enkele muisklik ons leven volledig heeft veranderd."
 

Terug naar overzicht