Maak gratis een profiel aan

Joyce en Rob

'Bij de tweede date nam Rob onze chatgeschiedenis mee, geprint en in de vorm van een boekje. Het verhaal eindigde met: en ze leefden nog lang en gelukkig...'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Joyce (44): 'Kerstboom eruit, leuke man erin'

 

"Kerstboom eruit, leuke man erin, dat was mijn idee toen ik me inschreef bij Relatieplanet. Ik stuurde Rob een berichtje  en vervolgens hebben we twee weken lang iedere dag met elkaar gechat. Het was bizar hoe wij over heel veel dingen hetzelfde dachten. We houden allebei van een opgeruimd en net huis, van structuur en van hard werken, maar kunnen ook heel goed niets doen en ontspannen samen. Opposites attract, zeggen ze wel eens, maar ik heb echt liever een geliefde die mij volledig begrijpt, zoals Rob.
 

Bij de tweede date nam Rob onze chatgeschiedenis mee, uitgeprint en in de vorm van een boekje. Het verhaal eindigde met: en ze leefden nog lang en gelukkig...
 

Mijn dochter kon het gelijk goed vinden met Rob. 'Mam, je hebt zo geboft!', zegt ze soms. Zelfs als ik 's ochtends wakker word, mijn haren ontploft en zonder make-up, zegt Rob nog hoe mooi hij me vindt. Je bent nooit te oud om de liefde van je leven tegen te komen."
 

Rob (47): 'Toen we begonnen te chatten was ik meteen om’

 

"Daten was voor mij een serieuze zaak, ik had er zelfs les in gekregen van een datingcoach. Ik moest daarom wel even wennen aan de humor in het profiel van Joyce, maar toen we begonnen te chatten was ik meteen om. Tijdens onze eerste date op het strand was het voor mij al duidelijk dat ik met haar verder wilde. We hadden, naast onze lengte, nog zoveel meer overeenkomsten. Voor het eerst in mijn leven voelde het alsof alles op zijn plek viel. Joyce en ik kunnen alles tegen elkaar zeggen, ook de meest intieme dingen. We veroordelen elkaar nooit en we begrijpen elkaar, zelfs zonder dat we iets hoeven uit te spreken.
 

We wisten al snel dat we wilden gaan samenwonen en inmiddels hebben we allebei ons huis in de verkoop gezet en zijn we op zoek naar een plek om samen een nieuwe start te maken, met onze twee kinderen. Het geeft energie om samen ergens voor te gaan. Joyce maakt mij gelukkig, blij en trots."
 

Terug naar overzicht