Maak gratis een profiel aan

Juliette en Henk

''op onze tweede date dronken we wijn in de snackbar.''

Start je eigen liefdesverhaal!
 

 

Juliette (55): ‘’Toen Henk me een berichtje stuurde in februari 2018 liep mijn abonnement bijna af. Ik had net vastgesteld dat online daten toch niks voor mij was. Ik was met een aantal tussenpozen een jaar bezig en na vijf dates had ik vooral veel over mezelf geleerd. Wie ik ben, hoe ik goed voor mezelf zorg en wat ik belangrijk en aantrekkelijk vind. 

 

We wisten beiden meteen dat het goed zat toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik vond (vind😍) hem heel aantrekkelijk, slim, lief, grappig en verrassend. Onze eerste date bij de Markthal in Rotterdam was heel leuk. We zijn wat gaan drinken en hebben sushi gegeten, omdat hij op mijn profiel had gelezen dat ik dat graag eet. Na het eten zijn we nog gezellig wat gaan drinken. Het was februari en erg koud maar het voelde meteen fijn en goed toen hij z’n arm om me heen sloeg. Natuurlijk niet voordat hij me dat had gevraagd. 


Bij de tweede date haalde hij me op van station Gouda voor frites en een film. Onderweg lag er "ineens" een fles wijn onder een bankje en bij de snackbar vroeg hij de verkoopster of ze het goed vond dat we daar een wijntje dronken. Hij gaf als reden op dat we elkaar een jaar kenden, terwijl het onze tweede date was. Ik vond dit zo grappig en gedurfd! De verkoopster vond het prima en ze maakte meteen een foto van ons. Ik was verkocht…helemaal…van top tot teen.
 

Inmiddels zijn we twee jaar en vier maanden verder en op 1 mei 2020, is Henk bij mij ingetrokken. Heerlijk om elke dag samen wakker te worden. We hebben het leuk, veel meer dan leuk. Met de kinderen (allebei twee, tussen 17 en 23 jaar) matcht het ook, logisch want hij past gewoon bij mij en ik bij hem. We luisteren naar ons hart en gevoel en blijven samen daten, voor altijd.

 

Terug naar overzicht