Maak gratis een profiel aan

Karin en Rens

'Door jullie site hebben Birmaan208 en Perfect2016 elkaar gevonden. Niets in de bar hangen, niets hopende in de supermarkt iemand tegen te komen. Nee, gewoon lekker thuis via datingsite Relatieplanet!'

Start je eigen liefdesverhaal!
 


24-9-2016 - Perfect2016 heeft allereerst mijn profiel bezocht, ik ben daardoor geïnteresseerd geraakt, na het lezen van zijn profiel. Na wat online gechat te hebben, emailadressen uitgewisseld, leuke berichten en foto's over en weer, kwam de 1e ontmoeting al zeer snel.

Die vond plaats bij mij thuis en hij is ook gelijk gebleven. Voorafgaand werd mij gevraagd of er gebruik gemaakt kon worden van mijn douche, na het deelnemen in de organisatie van een veldloopwedstrijd in de bossen en velden in Zuid Brabant en daaraan gekoppeld de ontmoeting...hij was toch "in de buurt".

Is toch wel een echte "binnenkomer". Mag ik jullie complimenteren voor jullie transparante site en toegankelijkheid, door middel van email of fax of gewoon via jullie telefonische klantenservice.

Jullie hebben een prachtsite, gemakkelijk benaderbaar voor iedereen! Wij zijn helemaal happy met elkaar en zien de toekomst zonnig tegemoet samen. Wij gaan ervoor om samen met elkaar oud te worden.

Nogmaals mijn hartelijke dank en 'keep up the good work'.
 

Groetjes Rens & Karin

 

Terug naar overzicht