Maak gratis een profiel aan

Katja en Patrick

'Na mijn stukgelopen huwelijk was ik echt toe aan ware liefde. Het was me duidelijk geworden dat ik dat nooit werkelijk had gekend. Ik had besloten alleen nog het pad van ware liefde te volgen en tja, in je uppie is dan ook zo wat. Iemand raadde me datingsite Relatieplanet aan om in contact te komen met vrijgezellen.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

2-10-2016 - Graag wil ik jullie bedanken voor jullie mooie platform om singles aan elkaar voor te stellen.

Na mijn stukgelopen huwelijk was ik echt toe aan ware liefde. Het was me duidelijk geworden dat ik dat nooit werkelijk had gekend. Ik had besloten alleen nog het pad van ware liefde te volgen en tja, in je uppie is dan ook zo wat. Iemand raadde me datingsite Relatieplanet aan om in contact te komen met vrijgezellen. Ik vond dat best spannend en een beetje eng want na 14 jaar was ik het flirten zo wel een beetje verleerd. Ik keek begin juni voor het eerst. Ik zag al de eerste avond een heel mooie man, maar hij maakte zo’n indruk dat ik niks durfde te zeggen en geen contact zocht. Morgen zou ik wel voor het echie gaan kijken.

De volgende morgen stond er van hem een berichtje in mijn box. Ik was gelijk zenuwachtig. Het was gelijk een magnetisch aantrekkingskracht en van mailen op Relatieplanet werd dat al snel appen, en bellen. Ik wist het zeker, nog voor ik hem gezien had, dit is de man met wie ik oud ga worden. Voor hem was het juist de laatste keer dat hij op Relatieplanet keek. Hij had veel pech gehad, vrouwen die het net niet waren enzo. En hij had mij gezien en waagde een laatste poging voor hij zich zou uitschrijven van de datingsite. 

We spraken na een paar weken in het echt af en het was gelijk vuurwerk. Ware liefde op het eerste gezicht. En wat gaaf is, is dat onze mooie start beschreven staat in mijn nieuwe boek: Vertrouwen als munitie welke in november uit komt. 

Ik heb ervaring met wonderen, maar het wonder van ware liefde mocht ik pas laat ontdekken in mijn leven. Ik wist dat het leven zou beginnen als ik 40 zou zijn, maar dat dat zou zijn met Patrick had ik niet kunnen vermoeden. Enkele dagen na mijn 40e verjaardag leerde ik hem kennen via jullie site. Ik heb terminale kanker overleeft, ik ben genezen van ernstige suikerziekte en ik heb 55 kilo verdriet-vet verloren in 4,5 maanden ( zonder lellen en vellen) en nu eindelijk op mijn 40e ware liefde leren kennen. 

Ware liefde vinden in slechts 24 uur op Relatieplanet? Het kan dus echt…

Katja

 

Terug naar overzicht