Maak gratis een profiel aan

Laura

'Ik kwam eind 2014 uit een relatie van 8,5 jaar wat behoorlijk veel van mij gevergd had. Maar waar ik wel positief uit wilde komen, dus besloot ik me direct na de break-up in te schrijven bij datingsite Relatieplanet.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

21-3-2016 - Ik kwam eind 2014 uit een relatie van 8,5 jaar wat behoorlijk veel van mij gevergd had maar waar ik wel positief uit wou komen dus besloot ik me direct na de brake-up in te schrijven bij datingsite Relatieplanet.

Het ging allemaal niet zo vlot in het begin, Ik heb tussen 29 december 2014 en mei 2015 maar 1 date gehad. Dit was voornamelijk omdat ik eigenlijk nog veel aan mezelf moest werken en ook nog best wat te verwerken had. Maar in mei 2015 kwam daar een ommekeer in en voelde ik me sinds lange tijd vrij.

Ik ben in totaal 10 maanden online "op zoek" geweest (tussen 29 December 2014 en 4 Oktober 2015) en was “maar” 2 apps, 3 online datingwebsites en 30 dates verder voor dat ik mijn ware liefde vond. Mijn collega’s noemden me ook grappend een serial dater en konden op maandag niet wachten tot ik bij het koffieautomaat met mijn verhalen kwam over het weekend.

Daten is weten had ik in mijn hoofd geprent met het doel: binnen een jaar een relatie. Het was dan ook al met al een groot avontuur dat me zelfs een keer uit het niets (vrijdagavond had ik nog geen plannen voor dat weekend) op zaterdag in Parijs bracht en ik om 10 uur ‘s ochtend een selfie bij de Eifeltoren kon maken en plaatsen op FB met de tekst “vandaag ontbijt ik hier” in de middag was ik alweer in Amsterdam maar “I broke the internet” ..ok, ok.. niet helemaal maar wel een beetje op mijn eigen facebook pagina haha Ik werd veel vrijer en iedereen om me heen merkte die positieve verandering in mij op. Ik wist eindelijk wat ik wou maar elke keer werd ik wel weer met mijn neus op de feiten gedrukt dat dat best lastig was zo een lange waslijst verwachtingen. En dus waren er natuurlijk ook dagen dat ik er eigenlijk helemaal geen zin meer in had in dat daten, want er zaten soms ook best vage types bij.

Maar wat ben ik blij dat ik toch die 31ste date op zondag 4 oktober heb gehad want ik heb echt een lot uit de loterij getrokken! In eerste instantie was ik niet zo enthousiast hoor, we hadden echt niets gemeen muziek/hobby’s/reizen we hadden andere verwachtingen en we woonden niet eens in dezelfde stad …op maandagochtend was ik op mijn werk al aan het vertellen dat het niets zou worden. Maar iets blijf me bij zijn lieve lach, zijn rustige uitstraling, hoe lekker hij rook toen we afscheid namen en ik hem 3 zoenen gaf en ‘s avonds waren we toch weer aan het appen. Het weekend erop onze tweede date was de deal geseald met een eerste echte kus nadat hij met een mooie bos rozen voor mijn deur stond.

Een maand later ging ik op vakantie met mijn oudste dochter naar Zuid Afrika en toen ik terug kwam ging hij op zijn knie en zei dat hij nooit meer zo lang zonder mij wou zijn en vroeg hij me ten huwelijk. We zijn nu 5 maanden verloofd en wonen ook sinds vorig jaar samen in zijn huisje in de Zaanstreek. De kinderen zijn dol op hem (omdat ze zien hoe gelukkig ik ben) en elke dag hou ik meer en meer van hem. Hij was trouwens echt een mazzelpik hoewel hij mijn 31ste date was, was ik de eerste van hem.

Laura

 

Terug naar overzicht