Maak gratis een profiel aan

Liesbeth en Marco

‘Het bleek dat ze slechts twee verdiepingen lager werkzaam was dan ik. Zonder Relatieplanet hadden we elkaar nooit ontmoet.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

2-1-2018 - "Het blijft wonderlijk: een vrijgezelle man die bijna dagelijks twee verdiepingen hoger werkt dan ik, tegenkomen via Relatieplanet."

 

Marco (52):

 

“Ongeveer driekwart jaar terug, bijna drie jaar na mijn scheiding, was ik het zat om alleen te zijn. Ik heb mij aangemeld op Relatieplanet. Het daten verliep moeilijker dan ik had verwacht. Regelmatig kreeg ik afwijzingen. Ik heb ook wel ontmoetingen gehad die in bijna alle gevallen ophielden na de eerste afspraak. De beroemde klik tijdens de eerste blikken was er niet van beide kanten of maar van één kant. Eén keer duurde het ongeveer anderhalve maand, maar ook daar vertoonde de klik al snel scheurtjes. De tegenpartij zegde per e-mail op. Dit leidde bij mij tot veel frustraties, ik was daarna een tijd niet meer actief op Relatieplanet.

 

Aangezien een partner niet zomaar komt aanwaaien en bij de supermarkt geen kandidaten rond paraderen, heb ik toch maar weer eens mijn profiel aangescherpt en een nieuwe foto geplaatst. Op 25 september keek ik weer eens na wat langere tijd op de site en wat schetst mijn verbazing? Ene Liesbeth heeft mijn profiel bekeken. Mijn motto is: ‘Nooit geschoten is altijd mis.’ Ik stuurde haar een uitgebreid berichtje in de trend van: ‘Leuk dat je mijn profiel hebt bekeken, ik vind jouw profiel wel interessant.’ Op 26 september kreeg ik een bericht in mijn mailbox met de mededeling dat Liesbeth had gereageerd. Ik was ontzettend nieuwsgierig en heb direct de site geopend om te lezen wat zij schreef. Wel met direct in het achterhoofd dat dit de zoveelste afwijzing zou kunnen worden.

 

Maar nee, er volgden meer chatsessies op de site. Ondertussen wisselden wij meer informatie uit over elkaar. Ik begon haar toch wel erg interessant te vinden. Dit was wederzijds en helemaal toen zij, slim als zij is, de link legde tussen mijn beroep in combinatie met woon/werkplaats. We bleken ineens al vele jaren collega’s te zijn! Zij had mij al gevonden in de plaatselijke mailbox. Dit had een versnelling tot gevolg. Ik kon niet wachten tot de volgende werkdag om direct contact te leggen c.q. haar te zoeken. Het bleek zelfs dat zij slechts twee verdiepingen lager werkzaam was en dat wij elkaar nooit zouden hebben ontmoet zonder Relatieplanet. Want ja, in een gebouw met zo’n 1.500 werknemers en geen uiterlijke kenmerken van 'Hallo ik ben nog vrijgezel en zoekende', is zomaar op iemand afstappen bijna uitgesloten en kan het zelfs leiden tot ongewenste gedragsvormen. Inmiddels zijn we al diverse malen met elkaar uit geweest. Elke keer was het telkens een feest. We werken van beide kanten aan onze relatie en hopen dat het zo gezellig en serieus blijft tussen ons.”

 

Liesbeth (53):

 

“Na jarenlang alleen te zijn geweest heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken. In juni 2017 heb ik me ingeschreven op Relatieplanet. Verschillende reacties ontvangen, waarvan één date maar zonder resultaat. Op een gegeven moment ontving ik een reactie van Marco. Na over en weer wat reacties gestuurd te hebben bleek dat wij voor dezelfde werkgever werkten. Nog sterker: in hetzelfde gebouw! Terwijl wij elkaar nooit eerder waren tegengekomen. Nou is dat niet zo gek in een gebouw waar ongeveer 1.500 collega's werken. Bovendien hadden we zakelijk gezien niets met elkaar van doen. Er bleken maar twee verdiepingen tussen onze werkplekken te zitten!

 

Het gevolg was hilariteit en verbazing alom. Het contact was dus al snel gelegd en er volgde een eerste afspraak. Iedere keer als we bij elkaar zijn, is het gezellig en voor mij voelde het al vrij snel heel vertrouwd. Net alsof we elkaar al veel langer kennen dan een paar maanden. Eindelijk heb ik iemand gevonden met wie ik het gezellig heb en waar ik veel leuke dingen mee doe. Niemand kan in de toekomst kijken, maar het feit dat het al snel vertrouwd was geeft een goed gevoel. We proberen elkaar zo veel mogelijk te zien en te bouwen aan een stabiele en liefdevolle relatie voor de toekomst. Het blijft wonderlijk: een vrijgezelle man die bijna dagelijks twee verdiepingen hoger werk dan ik, tegenkomen via Relatieplanet."

 

Terug naar overzicht