Maak gratis een profiel aan

Linda en Ruud

‘Dankzij Relatieplanet heb ik mijn droomman gevonden.’

Start je eigen liefdesverhaal!

 

6-2-2018 – Linda (51): “Nadat ik het eerste berichtje van Ruud (55) had ontvangen, zaten we dagenlang ’s ochtends voor het werk, ’s middags tijdens onze pauzes en ’s avonds tot diep in de nacht te chatten.

 

We konden niet meer wachten om elkaar te ontmoeten. Toen is Ruud vanuit IJmuiden naar Alphen aan den Rijn gereden, zodat we elkaar in het echt konden zien. Mijn eerste indruk van Ruud was dat ik hem magerder vond dan op zijn profielfoto’s en hij had korter haar dan ik dacht. Maar dat maakte helemaal niet uit, het was bijzonder dat het voor beiden gelijk heel vertrouwd was. 

 

Vanaf dat moment zijn we onafscheidelijk geweest en is mijn leven een sprookje geworden. Want wat is er nu fijner dan samen te genieten van leuke kleine, soms simpele dingen?

 

We hebben dezelfde interesses, zoals fietsen, naar het strand gaan, wandelen en pretparken bezoeken. We waarderen elkaars goede eigenschappen zoals eerlijkheid, wederzijds respect en het gevoel van thuiskomen. Het was fijn om ook samen mijn 25-jarig jubileum, 50ste verjaardag, Kerst en Oud en Nieuw te vieren met als klap op de vuurpijl dat ik op 1 januari ten huwelijk gevraagd ben.

 

Nu 16 maanden later, wonen we samen in een ontzettend mooi huisje en gaan we op 18 augustus 2018 in het huwelijksbootje treden op het mooie strand van Kijkduin. Dit allemaal dankzij Relatieplanet, want zonder jullie site was ik hem nooit tegengekomen.  Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken."

 

Terug naar overzicht