Maak gratis een profiel aan

Lukretia en Theo

'Ongelooflijk maar ik ben tot over mijn oren verliefd geworden. Ja echt waar. Een paar weken geleden heb ik mij ingeschreven op datingsite Relatieplanet en waren er behoorlijk wat mannen die mijn profiel hadden bekeken maar geen enkele reactie.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

19-6-2016 - Dus ik kijken naar die mannen en klikte op een prachtige foto met een karakteristieke kop. En zijn profiel sprak mij aan en stuurde een bericht. Hij reageerde positief en we raakten in gesprek. Vier dagen lang en toen kreeg ik een bijzonder bericht van hem. Hij had me herkend. Bleek dat we als kleine kinderen 7 jr naast elkaar hadden gewoond. We hadden elkaar 33 jr niet gezien of gesproken. Heel bizar. 

 

We hebben afgesproken en het was liefde op het eerste gezicht...op zielsniveau. We herkenden elkaar in elkaar. Onze paden hebben paralel aan elkaar gelopen. Zelfde omstandigheden, zelfde ervaringen, zelfde lessen. En het lijkt alsof we alles moesten leren om nu voor elkaar te kunnen zijn wat we altijd gewenst hebben. Wat ik nu ervaar heb ik eigenlijk nog nooit ervaren. Alle maskers af voor ons alle twee. Zo ongelooflijk en heel echt. Het klopt op alle fronten en voelen ons geweldig. Na 10 jr single geweest te zijn ben ik nu helemaal klaar om dit aan te gaan in alles wat het maar kan worden. En hij ook.

 

Zo fijn de liefde vinden. Ja we gaan een mooie tijd tegemoet, 

 

Groet Theo en Lukretia

 

Terug naar overzicht