Maak gratis een profiel aan

Maan en Ar

'Op een dag zei mijn dochter van dertien: "Mam ik ga een man voor je zoeken", waarop ik antwoordde: "Wie zit er nu op mij te wachten." In mijn ogen had ik niets te bieden en ben ik nog chronisch ziek ook.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

9-6-2016 - Tussen alle reacties sprak er 1 reactie mij erg aan. Van het mailen gingen we over op whats app waar we een dag taak aan hadden. Toen kwam de dag van onze ontmoeting en vraag je jezelf af zou hij net zo leuk zijn als in mijn gedachten en zouden die kriebels in het echt ook bestaan. De eerste ontmoeting hadden we afgesproken bij hem thuis. Iets wat ik normaal nooit zou doen bij een eerste ontmoeting, maar het voelde zo goed. Het moment dat hij de deur voor mij open deed zal ik nooit vergeten. Dit was nog mooier dan ik ooit van durfden te dromen. Ik zie hem nog staan groot en met die stevige armen en grote handen waar hij mij mee vast hield en de kriebels die ik online voelde waren in het echt nog sterker.

 

Het etentje was fantastische zijn reactie op mijn ziekte hartverwarmend en vanaf dat moment groeide onze gevoelens hard en deelde we alles samen. Hij heeft zijn woorden inmiddels helemaal waargemaakt want in ons prille begin ging ik achteruit en volgde een operatie. Dit alles maakte dat onze prille liefde net even anders begon en niet even makkelijk was, maar doordat de liefde zo sterk is kunnen wij dit samen aan. Wij lopen nu niet hand in hand maar hij duwt trots mijn rolstoel voort en hij staat altijd voor me klaar. 

 

Onze liefde is zo groot dat dit voor ons de stap is naar een nieuwe toekomst samen. Op 1 september gaan we samen wonen om er samen uit te halen wat er nog inzit en vooral samen, van elkaar en met de kinderen te genieten. Ooit hoop ik dat de dag komt dat hij voor mij op zijn knieën gaat, maar voorlopig blijft dat dromen. Wat zijn wij ontzettend blij dat wij de stap hebben gezet om ons bij Relatieplanet in te schrijven.

 

Wat ik een ieder graag zou willen meegeven, ga ervoor zet je contact advertentie op Relatieplanet. Ook voor jou is er een geschikte partner die je leven weer zoveel mooier maakt want alleen is en blijft maar alleen!

 

Lieve groet,

 

Ar en Maan

 

Terug naar overzicht