Maak gratis een profiel aan

Maria en Martijn

'Ik had in het begin even een selfie gemaakt voor de profielfoto, die leek mij goed genoeg. Tekstje erbij verzonnen en de rest doorgelopen. Een grote stap om te beginnen met daten na 13 jaar huwelijk met 3 zoons.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

9-4-2016 - Het is natuurlijk erg leuk om te delen dat het zo goed gaat met ons. Ik heb nog geen maand een profiel bij jullie. Ik had in het begin even een selfie gemaakt voor de profielfoto, die leek mij goed genoeg. Tekstje erbij verzonnen en de rest doorgelopen. Een grote stap om te beginnen met daten na 13 jaar huwelijk met 3 zoons.

 

Na een week en een mislukte date heb ik in een dip mijn profieltekst op datingsite Relatieplanet aangepast en kwam tot de ontdekking dat ik 1 ster kwijt was op de site. Dat motiveerde mij om er nu echt werk van te maken: veel leukere profielfoto geupload en de tekst nu echt persoonlijk gemaakt. Het uitgangspunt is, wie ben ik echt. Dan kan ik ook bij een date mijzelf zijn.

 

Dezelfde avond kreeg ik al een hele spontane reactie. Zij had ook een leuk profiel en het chatten was gezellig, maar ook met diepte als het gesprek die kant op ging. Vrij snel hebben we nummers uitgewisseld om te WhatsAppen. We hebben ruim een week moeten wachten op onze eerste date. Want we hebben volle agenda's en alletwee kinderen. Maar het wachten was de moeite waard!

Hoe onwennig het ook voor mij was "Vlinder" was heel ontspannen en daardoor hebben we na de koffie ook een klein stukje gewandeld. Ondanks de spanning leek het vanzelf te gaan. Dus we hebben daarna de auto gepakt om op een mooiere plek te wandelen langs het meer. Een geweldig idee, maar het stikte er van de vliegjes.

Als je daar hard om kan lachen, dan zit het wel goed! We zijn daarna ook nog de stad in geweest om lekker op het terras verder te kletsen. Om het af te sluiten zijn we thee gaan drinken bij mij thuis. Een volgende afspraak bleek nu gemakkelijk te zijn gemaakt. Het is allemaal erg pril maar het voelt goed. We voelen elkaar goed aan en spreken af wanneer het uitkomt. Natuurlijk appen we veel. Heerlijk als de klik er is!

 

Nu bijna 10 maanden later gaat het erg goed met ons. We vullen elkaar erg goed aan naast dat we het erg druk hebben met onze eigen kinderen. Een relatie is natuurlijk ook wel werk. Maar ik vind het eigenlijk erg meevallen omdat we elkaar ook erg in onze waarde laten. 

 

Het allerbeste en groetjes, ook namens Maria,

Martijn

 

Terug naar overzicht